Sayfa 890/1001 İlkİlk ... 390790840880888889890891892900940990 ... SonSon
Arama sonucu : 8007 madde; 7,113 - 7,120 arası.

Konu: Viop XXXIX

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İSTANBUL
    Gönderi
    9,242
    ya şimdi grafiğine bakıyorum bu USDRUB paritesinin...ekimde 70 seviyelerinde falanmış...adamlar savaşa girdi kol gibi yaptırımlar falan ama para birimleri %50-60 falan değer kaybetmiş...veriler doğruysa yani bloomberg den baktım...yahu biz savaşa girmeden dolar 8 liradan 18 liraya çıktı be

2. Bizi borsa nasıl açılır.
    Cuma günü AB ülke borsaları perşembe düşüşünü geri almış idi.
    Yanı GAP kapatılmış idi.
    Şuan FDAX % -4 e yakın.
    Biz ise perşembe düşüşünü geri alamadık ve GAP kapanmamış idi.
    AB ülkelerinin açıkladıları yaptırımlara Biz katılmadık.
    Şuan AB ülkeleri adeta savaşa girmiş gibiler.

Bu Durumda Dax tan fazla düşmemesi lazım.

Aslında mantığım artık Biz çok daha değerliyiz ve borsa artı bile olması lazım diyor ama tabii ki fiilen zor.
    Ben hem spot hem vadeli tarafta işlem yapıyorum.

Spot tarafta düşüşlerde hisse satışı yapmam. Hatta ilave alımlar olabilir.
    Sadece düşüş durumunu izlerim. Sonra karar veririm.
    Fakat hisse satmam.

Vadeli tarafta rüzgara uymaya çalışırız.

SM-G975F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İSTANBUL
    Gönderi
    9,242
    evet hava sahamızı da kapatmadık, yaptırımlarda da yokuz...şimdilik iyi gidiyor hükümetin tavrı tutumu...ben sevmem ama doğruya doğru demek lazım...umarım yanlış fevri bir iş yapmazlar...soğuk kanlı ve düşünerek adımlar atarlar...biz bu işe taraf olmamalıyız...zaten ne abd-ab ne rusya bizim dostumuz falan değil...abd-ab tarafının NATO dan dolayı bizi bağlayan bir kısmı var ama onu da bir şekilde iyi idare etmeliler...bırakalım yesinler birbirlerini...bu işte doğru adımlar atarsak bize fırsat bile çıkabilir...

Alıntı Originally Posted by yemekci Yazıyı Oku
    .....AB ülkelerinin açıkladıları yaptırımlara Biz katılmadık.
    Şuan AB ülkeleri adeta savaşa girmiş gibiler.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    7,939
    yurtdışı piyasalar aşırı bir fiyatlama içinde değil gibi duruyor. coin tarafı epey bir toparlamış ! negatif açarız ama gün içi toparlama gelebilir.

5. AB bana göre inanılmaz bir reaksiyon gösterdi. Rusya gazı keser mi bilinmez ama
    Artık parayı keş ister mecburen
     Alıntı Originally Posted by TÜRKOĞLU Yazıyı Oku
    evet hava sahamızı da kapatmadık, yaptırımlarda da yokuz...şimdilik iyi gidiyor hükümetin tavrı tutumu...ben sevmem ama doğruya doğru demek lazım...umarım yanlış fevri bir iş yapmazlar...soğuk kanlı ve düşünerek adımlar atarlar...biz bu işe taraf olmamalıyız...zaten ne abd-ab ne rusya bizim dostumuz falan değil...abd-ab tarafının NATO dan dolayı bizi bağlayan bir kısmı var ama onu da bir şekilde iyi idare etmeliler...bırakalım yesinler birbirlerini...bu işte doğru adımlar atarsak bize fırsat bile çıkabilir...

6. bugün borsa yeşil kapatmaz ise hadi de ki %5 üstü eksi falan kapatırsa ben borsayı bırakıyorum. gider limon satarım akşam ne aldığım ne sattığım belli olur. bu nedir ya. pandemisi, savaşı, Tayyibi, palası. bitmek bilmiyor ki anasını satayım.

7.  Alıntı Originally Posted by sahingonul Yazıyı Oku
    bugün borsa yeşil kapatmaz ise hadi de ki %5 üstü eksi falan kapatırsa ben borsayı bırakıyorum. gider limon satarım akşam ne aldığım ne sattığım belli olur. bu nedir ya. pandemisi, savaşı, Tayyibi, palası. bitmek bilmiyor ki anasını satayım.
    Hocam şimdiden hâl e gidip ucuz limon kapatsan iyi olacak [emoji16]

OMIX X500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    ankara
    Gönderi
    3,047
     Alıntı Originally Posted by TÜRKOĞLU Yazıyı Oku
    Ekonomisi batık olanın özgür iradesi olamaz. Bu hükümet bir yanlış yapılma ihtimali varsa yüzde yüz yapacaktır göreceksiniz.

Ama şu anki tepkimiz elimiz mahkûm ......... ......... Olayıdır. Bize yap yoksa...... diye dayatilana kadar ya kapat kap şu kadar euro'yu denilene kadar kaçacaklar dostları Putin'den...
    biliyorsunuz ya işte yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir falan...filan...

Sayfa 890/1001 İlkİlk ... 390790840880888889890891892900940990 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •