Sayfa 57/117 İlkİlk ... 747555657585967107 ... SonSon
Arama sonucu : 929 madde; 449 - 456 arası.

Konu: Hep Birlikte

Zelenski onurlu duruşuyla tarihe mal olmuştur artık, Ukraynalılar millet olduklarını dünya tarihinin sayfalarına altın harflerle yazmışlardır.

Yılan Adası'ndaki gencecik Ukraynalı askerin ailesine durumu haber verip Rus kuşatmasında savaşarak ölmesine ağlamak için birazcık insan olmak yeterli.

Ukraynalı bir kadının Rus askerlerinin karşısına dikilip, "Alın şu tohumları, bizi öldürseniz de bu tohumlarla bu topraklarda yine yeşereceğiz." diye askerlere meydan okumasını gösteren bir video izledim. Gerçekten Ukraynalılar ibretlik enstantaneler sunuyorlar dünyaya.

Günümüz iletişim dünyasının avantajlarıyla kahramanlar, kahramanlıklar artık kaydedilebiliyor.

imkânsızlıklar içinde olduğu zamanlarda dahi Osmanlı neden bugünkü Ukrayna'yı destekledi, şimdi daha iyi anlıyorum. Tarih tekerrürden ibarettir, derler.

Bozkurt abi, "Bir kere de ben istemeden önce şuraya bir şiirini at!" der mi der:

İMAN NAZARI

Pencereler vardır soğuğa karanlığa açılır

Zorluklar vardır birikir önünüzde duvar duvar

Zamanlar vardır hayatınızı buruşturur

Ayağa kalkın gözlerinizi dört açın yürüyün

Hâlâ zindan mı kesiliyor dünya gözünüze

İman nazarıyla bakın başınıza gelenlere

Vazgeçmeyin yüceler yücesi Mevla'nızdan

Sonsuza kadar çıksın aklınızdan kaygı korku

Ve sizi gün günden yiyip bitiren umutsuzluk

Son düzenleme : TEK; 27-02-2022 saat: 11:42.

7.  Alıntı Originally Posted by TEK Yazıyı Oku
    Bir de Putin'in geçenki konuşmada doğrudan ifade ettiği SSCB'yi diriltme hülyası var. Bu hülyaya göre her tarafımız Rusya tarafından sarılıyor Bozkurt abi, haksız mıyım?
    Haklısın tek abi
    Eğer üüüleyse ben adama helal olsun derim. Hedefi olan, hayalleri olan bir adam demek ki
    Mesela benim de Osmanlı zamanında dünyanın üçte birine sahip sınırlarımızın olmasını hatta Osmanlı yı diriltme hülyam var ama ülkenin başkanı ben olmadığım için yapma lüksüm yok
    Hamdım Piştim Yandım

Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Haklısın tek abi
    Eğer üüüleyse ben adama helal olsun derim. Hedefi olan, hayalleri olan bir adam demek ki
    Mesela benim de Osmanlı zamanında dünyanın üçte birine sahip sınırlarımızın olmasını hatta Osmanlı yı diriltme hülyam var ama ülkenin başkanı ben olmadığım için yapma lüksüm yok
    Abi, Putin zengin adam. Biz ne yapacağız? İndiana Jones'in bizdeki define haritasında yarınki BİST 100 barı kuvvetli yeşil görünüyor: https://invst.ly/xisc8

Sayfa 57/117 İlkİlk ... 747555657585967107 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •