Sayfa 323/691 İlkİlk ... 223273313321322323324325333373423 ... SonSon
Arama sonucu : 5528 madde; 2,577 - 2,584 arası.

Konu: KLGYO - Kiler GYO A.Ş.

1. yaa ben dedim kalem oynatacak ******** patrönnn.bunlardan herşey beklenir. ama nereye kadar o ertelenmiş bilançoya yansıtmadığı geliri bir tarafına sokamayacağına göre önümüzdeki süreçte muazzam kar kapesitesi var.kısacası ipnelik yaptı açıkladığı rakamın nerdeyse 2 katı daha açıklaması lazımdı dürzü açıklamadı

2. Günaydın arkadaşlar, Kazancınız daim olsun

3.  Alıntı Originally Posted by hayek Yazıyı Oku
    Bir ilk yaşanmış ! Marmara4 projesinde hasılat ve kar azalmış. 9 aylık bilanço da 172 milyon ciro, 12 aylık bilanço da 134 milyona düşmüş.
    sn Hayek merhaba; bu nasıl olabiliyor, adamlar iade mi almışlar son üç ayda hasılat geri gelmiş
    Bir de geri geldiği halde maliyet artmış

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    7,939
    şaka gibi ! daireleri geri aldı heralde ???

yoksa 700 altı kar gelmesi mümkün olmaması gerekiyor.

Çünkü Marmara 4 projesi yüksek kar üretiyor. Ben 6-9 ay arası 172 milyon ciro yapıldı ise 9-12 de bunun yarısı kadar ciro yapılır. Ordan 250 hasılat 230 milyon kar gelir diye düşündüm.

Böylece 700 kar garanti diye düşündüm.

Gerçi 550 milyon kar rakamı da gayet iyi ama niye burada yanıldım diye bakarken , bir baktım ki ?? hasılat düşmüş [emoji846]

Bunu da görmüş olduk
     Alıntı Originally Posted by ŞEKERLİ Yazıyı Oku
    sn Hayek merhaba; bu nasıl olabiliyor, adamlar iade mi almışlar son üç ayda hasılat geri gelmiş
    Bir de geri geldiği halde maliyet artmış

5. Bir de bu suç teşkil etmez mi? yatırımcıyı yanıltmak , manipule etmek dolayısı ile zarara uğratmak değil mi bu. SPK Ne işe yarar, Ne kadar gizlemeye çalışırlarsa çalışsınlar mızrak çuvala sığmıyor artık sanırım 2023 e kadar sabrederiz en kötüsü. Seçimler sonuçlanınca bunların hepsinin defteri dürülür diye düşünüyorum. Yok öyle ahirette hesap ödemek felan

6.  Alıntı Originally Posted by hayek Yazıyı Oku
    şaka gibi ! daireleri geri aldı heralde ???

Sesli güldüm, sabah sabah...Bu kağıt resmen yüksek lisans yerim oldu. Bu yaşa kadar görmediğim her şeyi yaşadım, tecrübe ettim.

Bakalım daha neler göreceğiz ?
    Gerçek, siz ona inanmaktan vazgeçtiğinizde ortadan kaybolmayan şeydir...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    7,939
    Bence ne olursa olsun çok güzel bilanço, sadece kar rakamı ile oynamışlar !

Herşeyi bir kenara bıraktım, muazzam likit bir şirket ! 1.5 milyar nakiti olan şirket 1.2 milyara işlem görüyor. Konu bu kadar saçma yani

8.  Alıntı Originally Posted by Hissedarxd Yazıyı Oku

Sesli güldüm, sabah sabah...Bu kağıt resmen yüksek lisans yerim oldu. Bu yaşa kadar görmediğim her şeyi yaşadım, tecrübe ettim.

Bakalım daha neler göreceğiz ?
    bende şaşırdım yani bilançoyu anlamama üzerine yapmışlar gibi.eğer bu bilanço gerçek rakamları gösteriyorsa bende bişey bilmiyorum.yahu son çeyrekte zaten kur nerelere çıktı bu adamlarda aptal değil herhalde.gizleyebildikleri kadar gizlemişler sonuçta kalem ellerinde.ben eminim şu anki durumlarına göre gidip aklı selim bir mali muşavir tarafsız gözle bilanço yaparsa bu karın iki katı daha çıkar yujjjj

Sayfa 323/691 İlkİlk ... 223273313321322323324325333373423 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •