Bu gece motorine 1.5 tl , benzine 90 kr zam diyorlar doğru mu bilmiyorum
Bu gece motorine 1.5 tl , benzine 90 kr zam diyorlar doğru mu bilmiyorum
Bankalar döviz alım- satım makaslarını öyle bir açmışlar ki ; '' yiyorsa bozdur, sende sıkıyorsa al '' demişler. Üstüne birde binde 2 kambiyo vergisi..... Bu milletin kaderinde mi, fıtratında mı nedir, asalaklar hiç bitmiyor. Komisyonculuk diye modern hırsızlık icad edilmiş. Neyin komisyonu yahu ?
Artık döviz satacağım zaman , letgo dan satmayı düşünüyorum. Alıcı ve satıcı bir kuyumcuya gider, paralar kontrol ettirilir takas edilir.
Merkezde para bittiyse doların önü düz yol![]()
Dünyada borsalar bişey göremeyip düşerken bizim borsa ne görüyoki alayı riski sırtlanmış senetlere yatırım yapılıyor.
Bu benim de kafamı kurcalıyor ama bu işler hep böyle değil mi? ABD silah satar, Fransa silah satar, Rusya silah satar bir şey olmaz; Türkiye silah satınca aman başımıza bir şey gelir mi acaba diye korkuyoruz... Bence bir yerde bir şeyler ters gibi.
Ya silah satmayıp küçük olduğumuzu kabul edeceğiz, ya da satıp büyük devlet taklidi yapacağız. Yani hangisi olduğumuz, girdiğimiz yolun nereye çıkacağını ben de kestiremiyorum. İnşallah keşke bu işlere hiç girmeseydik demeyiz![]()
Daha yolun başındayız.!!
Maç yeni başlıyor.!!
Crash tüm hızıyla otobanda.!!!
Kendime masallar.!!
Masallar dünyası.!!!
Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!
Yer İmleri