1 puan daha fışkırttı
228.300 ilave short..
Sabaha tahsilat..
SM-A315F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ukrayna ucak kaldıramaz kı su an kaldırsada o konvoy korumasız mı ucak kaldıracak havaalanı kaldımı acaba kaldıysa bu ruslar gercekten cok tırttır.....muhtemelen kalkan ucagı anında su35 ya da hava savunma sıstemlerı yok eder...gecen tv rusların esas lojıstık ıslerını demıryolu ıle yaptıgın ve kharkıv alındıktan sonra işlerın buyuk bolumu bıter denıyordu...bugunn bayagu yuklendıler karkıve
147 gecılmezse .....ay sonu 136 beklerım.......takıp edelım.........
ukrayna ucak kaldıramaz kı su an kaldırsada o konvoy korumasız mı ucak kaldıracak havaalanı kaldımı acaba kaldıysa bu ruslar gercekten cok tırttır.....muhtemelen kalkan ucagı anında su35 ya da hava savunma sıstemlerı yok eder...gecen tv rusların esas lojıstık ıslerını demıryolu ıle yaptıgın ve kharkıv alındıktan sonra işlerın buyuk bolumu bıter denıyordu...bugunn bayagu yuklendıler karkıve
147 gecılmezse .....ay sonu 136 beklerım.......takıp edelım.........
Kerem sen akıllı adamsın aslında anlaman gerekti oysa...
PUTİN daha ilk etapta
uçan veya uçacak olan herhangi bi nesnenin
inen kalkan tüm alanlarını
yerle bir etti...
Bu şu demek
silah gönderiyorum para gönderiyorum Türkiyeden onu aldım şuradan bunu aldım şunu dağıttım
HEPSİ YALAN
çünkü lojistik kopuk...
Anca sporculara sanatçılara ve karnını doyurmak isteyen ruslara gücü yeter o ödleklerin.
Bu arada o kaça buralarda ol
PUTİN izin verin ben gidiyorum demeden Ruslar onu bırakmaz...
Satılmış bi kaç gösterici seni yanıltmasın...
Henüz fiyatlanan hiç bir şey yok..
Bankalarda, şirketlerde ciddi kayıplar var..
Borsalar ciddiye almıyor olabilir..
İflaslar peş peşe gelince göreceğiz..
SM-A315F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bazı karayolları aynı zamanda savaş zamanında savaş uçaklarının inip kalkması için tasarlanır ki , tüm dünyada bunun böyle olduğunu tahmin ediyorum .
Ruslar bu karayollarını bombalamış mıdır içerden bilgi var mı
Yer İmleri