Sayfa 224/345 İlkİlk ... 124174214222223224225226234274324 ... SonSon
Arama sonucu : 2756 madde; 1,785 - 1,792 arası.

Konu: GOLTS - Göltaş Çimento

1.  Alıntı Originally Posted by ft-2 Yazıyı Oku
    --Vay be kimsecikler yok; izleyenler de korkudan yanaşamıyorlar....bir ben kaldım formasyonu oluşmuş...

--sahipleri zaten cami avlusuna atmışlardı...TARMAN' da da muhtemelen para bitti...sanki spek de terk etmiş...; speksiz-sahipsiz hisse,

--kürekleri kırılmış tekne gibi; bir sağa bir sola, bir ileri iki geri şeklinde çalkalan dur...

--kimsesizlerin kimsesi mi olduk şimdi?...

--ne demiş atalarımız: bir mal er ya da geç değerini bulur, sabreden derviş....
    3 lot ile aranızdayım sayın Ft-2 emeğinize sağlık,çok teşekkürler.

Saygılar.

MI 5s cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

--sahipsizlik/speksizlik devam ediyor....mal taşıyamayacakların birbirlerini ütmesi devam...aile içi kumar da denebilir

3. Ayın 5 -6 sından itibaren bir haftalık yağmur/kar geliyor sayın Ft-2 bilginize [emoji846]

Alıntı Originally Posted by ogmilk Yazıyı Oku
    Ayın 5 -6 sından itibaren bir haftalık yağmur/kar geliyor sayın Ft-2 bilginize [emoji846]

bu sene maşallah, hava çok iyi...

ama spkeksiz-sahipsiz hisse, bakan eden yok...alanlar da 2-3 kademeye oynayan parasız traderler...

--çimento tarafında mı sıkıntı var, acaba...kömir fiyatları-enerji maliyeti çok arttığı için mi?...

maşallah...baraj doluluğumuz yüzde 78.6 ya çıkmış...

eşen çayının kaynağı dağa da 20-25 cm kadar yeni kar eklenmiş muhtemelen...

böylece bu sene 250 MWh i bulacağız gibi...

eşen 1 ve 2 tam kapasiteye çok yakın üretim yapıyor...zaten hiç bir zaman tam kapsitede üretim olmaz...

--bir spek var ise eğer...tahminim.. kur farkı ile çok yüksek zarar yazacak bilançoyu kullanmak istiyordur...bilançonun çok kötü geleceğini bilmeyen var mı ki?

8. Gelsin sıkıntı değil. Çıkartacak olan adam en kötüsü bu olur diye yukarıya vurur. Beklenti bitti beklenti gerçekleşti gerzeklikleri döner.
     Alıntı Originally Posted by ft-2 Yazıyı Oku
    --bir spek var ise eğer...tahminim.. kur farkı ile çok yüksek zarar yazacak bilançoyu kullanmak istiyordur...bilançonun çok kötü geleceğini bilmeyen var mı ki?
    Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 224/345 İlkİlk ... 124174214222223224225226234274324 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •