Originally Posted by ayhan53 145.90 iyi para pazartesi 200 deyip duruyorlar Yeni tarım bakanın eli, Vatandaşın da cebi rahatlasin diye,Yurtdışından yağ ithaline gümrük vergisi sıfırlandı ya...
Originally Posted by Kar_Adam Yeni tarım bakanın eli, Vatandaşın da cebi rahatlasin diye,Yurtdışından yağ ithaline gümrük vergisi sıfırlandı ya... Devir teslim töreninde gideni çok mutlu, yeni geleni çok mutsuz ve düşünceli gördüm.
Originally Posted by EGEDUK Devir teslim töreninde gideni çok mutlu, yeni geleni çok mutsuz ve düşünceli gördüm. Genelde son atamalar o şekilde. Mi Note 10 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yeni tarım bakanı , TV canlı yayında görevi devir alır iken ,elektrikler kesildi.. Daha ilk dakikalarda adamın dünyası karardı ..!! ;-)))
Originally Posted by YapraksızYonca nebati, enflasyon 150de pik yapacak sonra düşecek der mi acaba İçki masasına oturuyorsa, alkollüyken, arkadaş arasında der belki
Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.
Originally Posted by ayhan53 bu a ile başlayan kanalların hepsi manyak şimdide a sporda sahada ibadet edilir mi muhabetine sarmışlar kaçak otelcidende görüş sormuşlar Ametal - metal olmayan Apolitik - politik olmayan Asosyal - sosyal olmayan Ahaber - haber olmayan
Originally Posted by Denizdenizli61 Migros 'ta 4 lt Komili indirimli 94.90 tl. Sanal merkette ve benim oturduğum yerdeki Migrosta yok maalesef.
DOLAR 5 GAYME OLACAK! Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!
Originally Posted by emregunes Orada bu fiyattan almazlar Sembolik olarak yazdım, Türkiye haritasını bilirim.
Forum Rules
Yer İmleri