Sayfa 134/260 İlkİlk ... 3484124132133134135136144184234 ... SonSon
Arama sonucu : 2077 madde; 1,065 - 1,072 arası.

Konu: BRSAN - Borusan Mannesmann

1.  Alıntı Originally Posted by mezedu Yazıyı Oku
    Turkish pipe producers withdraw offers amid uncertainty(Türk boru üreticileri belirsizlik nedeniyle tekliflerini geri çekti) deniyor
    https://www.kallanish.com/en/news/st...ertainty-0322/ neyse
    burada dikkat çeken detay şu idi -belirsizlik- metal fiyatlarında ki fiyatı artmayan ne kaldı enerji hammadde gibi, neticede brsan da alırken de satarken de bu fiyatlardan etkileniyor...bir ihale alıyor 600.000.000 tllik maliyet fiyatı belli hammadde fiyatı sabit kalsa sorun yok ancak fiyat artışı olunca(artış artık tahmin edilemiyor) karı hisse fiyatı gibi ç..k gibi kalıyor o nedenle ihaleden çekilmiş olabilirler ama ne ihalesi..

2. Bu konjonktürde yarı fiyattan işlem gören tek sanayi kuruluşu olarak bir ödül hak ediyor.
    Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!

3. savaş sürdürülebilir ve kabul edilebilir değil, rusyanın en büyük destekçisi çin bile zamanı gelince rusyaya hayır diyebilir..çin için enerji olmazsa olmaz ki şu fiyatlar bile çine zarar verir..savaşı göze alamaz çünkü beslemek zorunda kalacağı milyarlarca insan var, savaş çatışma muhtaç olduğu enerjiye ulaşmasını imkansız hale getirebilir.....

4.  Alıntı Originally Posted by mezedu Yazıyı Oku
    savaş sürdürülebilir ve kabul edilebilir değil, rusyanın en büyük destekçisi çin bile zamanı gelince rusyaya hayır diyebilir..çin için enerji olmazsa olmaz ki şu fiyatlar bile çine zarar verir..savaşı göze alamaz çünkü beslemek zorunda kalacağı milyarlarca insan var, savaş çatışma muhtaç olduğu enerjiye ulaşmasını imkansız hale getirebilir.....
    rusya çin' e özel kampanya yaptım yüzde 50 imdirim derse kim ne diyebilir. yazınız kapitalism gerçekleri ile ilgili. bir de hayatın akışı var unutmayalım.

5. bence bu savaş daha çok su kaldırır.

6.  Alıntı Originally Posted by bardakçı Yazıyı Oku
    rusya çin' e özel kampanya yaptım yüzde 50 imdirim derse kim ne diyebilir. yazınız kapitalism gerçekleri ile ilgili. bir de hayatın akışı var unutmayalım.
    eee rusyadan % 50 indirimli aldı petrolü üretim de yaptı peki ürettikleri ürünü nerede satacak ihracat yapamadıktan sonra..

7.  Alıntı Originally Posted by mezedu Yazıyı Oku
    olmaz mı daha neler neler var ama ben anlatmaktan bıktım, rusya ve çinli şirketlere çelik ürünleriyle ilgili yaptırımdan bahsedilirken ihaleden borusanın sıyrılması, AB nin gaz tedarikinde rusyaya olan bağımlılığı azaltılmaya çalışılırken,türk devletlerinin,israil ve arap gazının avrupaya ulaştırılması,,gördünüz anlat anlat bitmiyor..
    biz bunları geçen seneden beri dillendiriyoruz, o dönem bu dönem arkası gelecek inşallah...
    duman çıkmaya başladı...

bugün gelen haberlerden sadece biri........
    "İsrail'deki gaz kaynaklarının Türkiye'ye ve oradan da Avrupa pazarlarına ulaştırılması kritik derecede önemli.
    Türkiye, bu konuda gerekli adımları atmaya ve üzerine düşeni yapmaya hazırdır."

8.  Alıntı Originally Posted by mezedu Yazıyı Oku
    biz bunları geçen seneden beri dillendiriyoruz, o dönem bu dönem arkası gelecek inşallah...
    duman çıkmaya başladı...

bugün gelen haberlerden sadece biri........
    "İsrail'deki gaz kaynaklarının Türkiye'ye ve oradan da Avrupa pazarlarına ulaştırılması kritik derecede önemli.
    Türkiye, bu konuda gerekli adımları atmaya ve üzerine düşeni yapmaya hazırdır."

En son İsrail menşeli bir şirketten ihale de almıştı, ama hisse başka türlü alemlerde maalesef.
    Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!

Sayfa 134/260 İlkİlk ... 3484124132133134135136144184234 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •