Sayfa 179/262 İlkİlk ... 79129169177178179180181189229 ... SonSon
Arama sonucu : 2095 madde; 1,425 - 1,432 arası.

Konu: Sindoma temel & teknik analiz

1. KONTROL lü bir borsa olduğumuzu son 2-3 gün daha anlaşılır durumda yapıyorlar.
    özelden bu işe yeni giren kardeşlerimiz msj atmış eregl neden gitmiyor diye ,
    şöyle açıklayacam kendi görüşümü pıst 100 2400 yaptığın da zirvesi kaç eregl 36.26 dı idi , temettü hikayesi ile 36.88 yeni zirve oldu.pıst 100 kaç şuan 2042 bandında badem spor bu yüzden diğer bademcuk tahtaları üzerinden oyunu çeviriyor Aselsn,krdmd,kozaa,sasa vs vs durum bu.Zamanı geldiğinde onu devreye alıcaklardır yukarı sağlam dirençleri geçmek istiyorlarsa
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    KONTROL lü bir borsa olduğumuzu son 2-3 gün daha anlaşılır durumda yapıyorlar.
    özelden bu işe yeni giren kardeşlerimiz msj atmış eregl neden gitmiyor diye ,
    şöyle açıklayacam kendi görüşümü pıst 100 2400 yaptığın da zirvesi kaç eregl 36.26 dı idi , temettü hikayesi ile 36.88 yeni zirve oldu.pıst 100 kaç şuan 2042 bandında badem spor bu yüzden diğer bademcuk tahtaları üzerinden oyunu çeviriyor Aselsn,krdmd,kozaa,sasa vs vs durum bu.Zamanı geldiğinde onu devreye alıcaklardır yukarı sağlam dirençleri geçmek istiyorlarsa
    Sayın sindoma o zaman bademlerin olduğu kağıtta olmayana su yok. Bizede ereğli thy sasa aselsan gibi kağıtlara geçip bademler götürsün diye beklemekten başka şans yok.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    " Bir Cüzdanı Doldurmak, Boş Olanına Katlanmaktan Daha Kolaydır "

3. Dax %50 fibodan tepki geldi ,
    covid de %40 aşağı gelmiş ,
    rusya -ukrayna olayında %24 aşağı gelmiş .
    %61 fibo-%50 fibo bölgesi DAX için dip bölgeleri buralarda al ver olacakdır.
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

Bugün bir şey olabilir gibi. Hacimde fena değil 2058 geçilecek mi bakalım.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    " Bir Cüzdanı Doldurmak, Boş Olanına Katlanmaktan Daha Kolaydır "

5. Abd, Avrupa bu kadar geri çekilmişken bist 100 bu kadar yüksek kalmasının tek sebebi dolar bazlı düşük seviyelerde olması mı?

Yazılarım yatırım tavsiyesi değildir.SM-M307FN cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Yazılarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir...

6.  Alıntı Originally Posted by karamizah Yazıyı Oku
    Abd, Avrupa bu kadar geri çekilmişken bist 100 bu kadar yüksek kalmasının tek sebebi dolar bazlı düşük seviyelerde olması mı?

Yazılarım yatırım tavsiyesi değildir.SM-M307FN cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Bu endeksin içinde yabancı yerine yerli milli oyuncular var ise ben endekse TL bazlı bakarım,
    ha bunu kendi içinde ayırırım nasıl derseniz ihracatını dolar bazlı yapan şirketleri takip ederken hem dolar hem TL bazlı takip ederim.Eregl,tuprs,krdmd,sasa vs ağır sanayi şirketlerinden örnek verirsek yılbaşından beri baktığınızda dolar bazlı baktığınızda ne demek istediğim daha iyi anlaşılır.
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

7. sasa tahtasını 38 lerde yorumlarken vıop topiğinde dallama diyecem beyki beni ayıplayacaksınız bulut yakışmadı sana diye bana kalırsa az bile söylüyorum karşımda olsa daha ağır şeyler söylerdim ozamanda şimdide çünkü bu yakıştırmayı yapmamın sebebi mevcut , beni ozaman sasayı pazarladın diye iftirada bulunan bu şahıs şimdi sorsan ne anlatacak , bu forumlara hiç bir faydası olmayıp sabah akşam lak lak için burada olan tiplerden.Ozamanda ona söyledim zamanı geldiğinde sana hatırlatırım bunları dedim tartıştığımızda ZAMAN geldiği için kulağını bir çınlatalım dedim.
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

8. kırarsa saatlikte 115-116 dolarlara geri çekilme beklerim brent de
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

Sayfa 179/262 İlkİlk ... 79129169177178179180181189229 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz