Niye kızdın ki abi
Çok yüksek fiyata başkasına satacaksa 13 liradan çağrı yaparSNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ben insanlığın basit temel taşıyım.
beni yıkan kendi saltanatını yıkar.(şahanşahna)
Bankalar temettü ile birlikte satış fiyatını 2 milyar dolara bağlamış olsalar hiç şaşırtıcı olmaz sanki. Rakkamı yuvarlamışlardır. Bu satış işin yarısı gibi, bakalım kim satın alacak son sahibi olacak. Umarım bir Türk firması satın alır. Oyak güzel bir aday olurdu. Kendi öz şirketlerinden temettü kanalıyla bayağı nakit topluyor.
Saygılarımla
Vaybe , ekrani kapattim actim imza atilmis ,
ne bir eksik ne bir fazla kismetimizde ne varsa oymus,
hayirli olsun
Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.
Dürüstlük çok pahalı bir hediyedir ucuz insanlardan beklemeyin W.Buffet
Ne garip bir ülke olduk, zerre devlet ciddiyeti kalmadı. Özel banka hisselerin tamamını alacağını resmi yollar ile kimseye sızdirmadan ilan ediyor.
Devlet 3aydir aldım alıyorum şu para olur bu para çok diye haber kanalına bilgi sızdırıyor.
Daha ilginci, kimse inanmıyor. Dün sızan habere rağmen bugün 9.80 den kimse yüzüne bakmıyordu.
Neyse hersey yakında netleşir, ben temettü mu alıp, satış fiyatına gelse dahi satmayı düşünmüyorum. Yeni sahiplerine kaça gider Allah bilir ama bu fiyatın en az %50 fazlası olur. Daha bu pilav çok su kaldırır, benim için ideal fiyatı şu an 20tl, tabiki bu beni bağlar. Herkes al da satmayı özgürdür.
SM-G780F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Az önce bloomberg' te Tuncay bey ve Toygar bey çağrı olmasını beklemediklerini söylediler. Nedeni ise, kamu (varlık fonu) ile yapılan
bir satınalma olduğuymuş.
Bugün yuksek acıp ordan gelene satıs yaptılar, haber olumlu olsa neden satıs yapıldı..
Yer İmleri