Sayfa 251/1007 İlkİlk ... 151201241249250251252253261301351751 ... SonSon
Arama sonucu : 8053 madde; 2,001 - 2,008 arası.

Konu: Viop XL

1. Puitn haberi düştükten sonra dakikalık gelişmekte olan ülkeler parite grafiği. TRY ilk başta piyasa ile beraber hareket ediyor sonra haber etkisini kaybediyor. Diğer para birimleri dolar karşısında haber öncesindeki değerin bile altına düşerken, TRY ayrışıyor. MB etkisini anlayabiliyoruz buradan.
    Amatör bir yatırımcıyım, yatırım tavisyesi değildir. Kendi analizlerimi sizinle paylaşıyorum, siz de sorgulamadan kabul etmeyin lütfen.

2.  Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Black Rock Rusya'da 17 milyar dolar zarar etmiş. Daha borsası açılmadı, muhtemelen oradaki yatırımı o kadardır.

Biden 1 dolar 200 Ruble ediyor, borsalarını açamıyorlar, açınca çökecek dedi.
    Black Rock gibi globalin en büyük babası nasıl bu zararı eder aklım almıyor. Bunlar dünyadaki parayı yöneten adamlar ve yaptırımları bilmiyorlarmıydı? Mümkün değil. Sanki kararları Biden bunağı mı alıyor.
    17 milyarı 57 milyar dolar olarak çıkarırlar...

3.  Alıntı Originally Posted by Lambent Yazıyı Oku
    habere bak cay demle
    putın haberıyle pıyasa resmen manıpule edıldı gorunen 2.3 gune kıeve gırecekler
    147 gecılmezse .....ay sonu 136 beklerım.......takıp edelım.........

4. Baya bir shortcu mazot olmuş bugün pastada

5. Yunanistan'da büyük silah yığınağı oldu, uçak da sattılar. Herifler Türkiye'e karşı sandı ama Rusya'ya karşı silahlanmış oldular bence.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

6. Buyur bakış açısı bu , Putin kievden vaz geçse ne diye baştan böyle bir işe girişsin
    zaten sonuna kadar ambargoyu uyguluyorlar bunu önceden biliyordur ,askeri olarak da hiç bir halt edemeyeceklerini de biliyor

eee geriye ne kaldı ,tamam ben vaz geçtim der mi ,derse o koltukta oturabilir mi , sonuna kadar gidecektir ve batı bu işin sonucunu eninde sonunda kabul etmek zorunda kalacaktır

Alıntı Originally Posted by şahna Yazıyı Oku
    Olması gereken baştan öyleydi..
    Hammadeyi dışardan alıyorsun.
    Doları ne kadar düşük tutarsan o kadar maliyet düşerdi.
    Dış satım da sorun yok zaten
    İstediğin fiyattan satabilşyorsun.
    Halkın da krizi ucuza atlatmış olurdu..
    Flrmalara da ucuz faizle fon hesabı aç..
    Bu fondan isteyene 0 faizle ver.
    Kmk dış borcun maliyetinden çok çok az olurdu..
    Ama inat bizi ateşe attı..

SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Aynen öyle..Olmayan ekonomik bilgiyle inat bizi bu duruma getirdi..Şu an marketten benzine ödediğimiz her şeye yarısını ödeyecektik..
    Ne içindeyim zamanın ne de büsbütün dışında; yekpare geniş bir anın,parçalanmaz akışında bir garip rüya rengiyle uyuşmuş gibi her şekil,rüzgarda uçan tüy bile benim kadar hafif değil..

8.  Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Black Rock Rusya'da 17 milyar dolar zarar etmiş. Daha borsası açılmadı, muhtemelen oradaki yatırımı o kadardır.

Biden 1 dolar 200 Ruble ediyor, borsalarını açamıyorlar, açınca çökecek dedi.
     Alıntı Originally Posted by emregunes Yazıyı Oku
    Black Rock gibi globalin en büyük babası nasıl bu zararı eder aklım almıyor. Bunlar dünyadaki parayı yöneten adamlar ve yaptırımları bilmiyorlarmıydı? Mümkün değil. Sanki kararları Biden bunağı mı alıyor.
    17 milyarı 57 milyar dolar olarak çıkarırlar...
     Alıntı Originally Posted by ENGRANDMASTER Yazıyı Oku
    Yönü bilmem
    ama
    pala aslında yukarı gitmek için kamyonu doldurmuştu.
    Rusya yaptırımlarını bu kadar sert beklemiyordu.
    Yabancı da ne bu kadar yaptırım
    ne de Rus borsasının bu kadar kapalı kalmasını bekliyordu.
    ŞİMDİ 10 PUANLIK UZNAN SORUSU
    yurtdışında içinde Türkiye ve Rusya'nın olduğu fon büyüklüğü nedir.
    Rusya'da Putin'in sattırmadığı borsada bu fonlarda sıkışan para ne kadardır.
    Bu fon yatırımcılarının ne kadarı başlarım gelişmekte olan ülke borsa yatırımlarına dedi., diyecek.
    Rusya'da satamadıklarının ne kadarının parasını bistte tahsil edecekler bu ne zaman bitecek.

EVET FİKRİ OLAN

gerçi viop 1 günlüktür o da bu günlüktür
    amma
    3 gün
    5 gün
    1 hafta
    10 günlük
    yönü bu sorunun cevabı belirleyecek.
    Bizdeki pala yabancı fonların malını illa yukarıdan alacağım demiyorsa.
    Tabii ki yatırım tavsiyesi değildir,
    Ve tabii herkes kendi cebinden kaybeder veya kazanır.
    Dün sormuştum
    Pek ilgilenen olmadı.
    Black rock parayı rusların el konulan rezervlerinden
    kurtarırda biraz uzun sürer.

Sayfa 251/1007 İlkİlk ... 151201241249250251252253261301351751 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz