Sayfa 428/805 İlkİlk ... 328378418426427428429430438478528 ... SonSon
Arama sonucu : 6436 madde; 3,417 - 3,424 arası.

Konu: TKFEN - Tekfen Holding

Alıntı Originally Posted by Alidelta Yazıyı Oku
    Arkadaşlar hisseye ve hakim ortaklara küfürle bir yere varamazsınız.. Ben 15.31 ortalama ile 1.5 yıldır duruyorum ama ben toplama yönlü değerlendiriyorum.. Mesela bugün 111 lot 19.23 ten aldım düştü.. Küfür mü edelim.. Alan ben bekleyen ben hesabı yapan ben.. Sadece temettüyü 2 tl beklerken 0.62 kuruş beklenti dışı oldu.. Tekfeni 9- 40 tl arası heryerden alırım ama vadem öncede yazdığım gibi en kısa 2026 ve sonrası.. Her Tekfen yatırımcısının tekrar hesap yaparak yola devam veya tamam kararı alması gerek.. Yoksa küfret babam küfret.. Boş iş duyan olmayacak.
    Bu "hisse tutup bekleme" işi bu aralar biraz can sıkabilir. Mesela siz 1,5 yıldır tutuyormuşsunuz. 6 ay sonra maliyetiniz 40 liraya yaklaşacak. Şöyle ki, ilk yıl enflasyon %30, ikinci yıl %50 dersek kabaca (19x1,3)x1,5 ile 37TL olacak.

Normal şartlarda Bist' in enflasyon kadar yükselmesi beklenir ama böyle dönemlerde kansızlıkla karşılaşmak çok can yakıyor.

Alıntı Originally Posted by Alidelta Yazıyı Oku
    Arkadaşlar hisseye ve hakim ortaklara küfürle bir yere varamazsınız.. Ben 15.31 ortalama ile 1.5 yıldır duruyorum ama ben toplama yönlü değerlendiriyorum.. Mesela bugün 111 lot 19.23 ten aldım düştü.. Küfür mü edelim.. Alan ben bekleyen ben hesabı yapan ben.. Sadece temettüyü 2 tl beklerken 0.62 kuruş beklenti dışı oldu.. Tekfeni 9- 40 tl arası heryerden alırım ama vadem öncede yazdığım gibi en kısa 2026 ve sonrası.. Her Tekfen yatırımcısının tekrar hesap yaparak yola devam veya tamam kararı alması gerek.. Yoksa küfret babam küfret.. Boş iş duyan olmayacak.
    Niye 2026 ? Bu yılı belirlemenizi hangi argümanlar sağladı?
    Çıkışa hangi yıl başlar?
    Sadece bu hissede misiniz?
    Baska hisseniz var mı? (Sakıncası yoksa paylaşmanız mümkün mü? )

Teşekkürler.
    Hayırlı işler dilerim.

3.  Alıntı Originally Posted by KaaN- Yazıyı Oku
    Rusya' da ticari faaliyetleri olup da savaş fiyatlaması sonrası hissesi toparlamayan tek şirket Tekfen. Çok işi olan Enka bile 12 liradan 14,40' a geldi.

Allah belalarını versin.
    Haklısın ortak

Enka ‘ yı ben de takip ediyorum

Enka beklentilere paralel ve iyi sayılabilecek bir bilanço açıkladı, Tekfen gibi 4. Çeyrek de nereden geldiği belli olmayan yüksek zararlar açıklamadı

Temel fark güvenilirlik ve tutarlılık

4.  Alıntı Originally Posted by Alidelta Yazıyı Oku
    Küfür etmek aslında o kadar yapılan pislikten ********likten sonra küçük yatırımcının elinden gelen, bir nevi sağlık lı kalmak için yapılan bir aktivite. Bir nevi sosyal faaliyet gibi yani. Kimse duymasa bile fark etmez, laissez faire, laissez passer

5. Valla nasil olsa hukuksal yolla bizi alt ederler . Benim amacim nasil hirsiz olduklarini duyurabildigim kadar herkese her platformda yapmak itibar suikasti bir nevi . Ne kadar cok bunlarin nasil hirsiz oldugunu bilse kardir. Alidelta 2026 ya kadar beklesin parasi pul olana kadar enflasyon karsisinda . Halka acildiktan sonra onun kafasinda olanlar 1/4 e dusurdu Dolar bazinda paralarini. Adam heralde kicindaki donu alsin o zaman akli basina gelecek milletin . Yaz iste hirsiz demek bu kadar zor mu Twitter da.

Alıntı Originally Posted by balikci2 Yazıyı Oku
    Haklısın ortak

Enka ‘ yı ben de takip ediyorum

Enka beklentilere paralel ve iyi sayılabilecek bir bilanço açıkladı, Tekfen gibi 4. Çeyrek de nereden geldiği belli olmayan yüksek zararlar açıklamadı

Temel fark güvenilirlik ve tutarlılık
    Neyse en azından 14 şubattan beri kıramadığı günlük EMA8' i kırdı :D

7. Bu şerefler, benim gibi 20.x maliyetle 3 yılını dolduran sabırsız! yatırımcıları göndermeden gitmeyecek. Organize kötülük çetesinin eline düşmüşüz bir kere. Bizden çok daha sabırlı, bizden daha bilgili şebeke... Bu güruh bizim dolar bazındaki zararımızı sürekli katlıyor. Kendileri zarar etmiyor çünkü ne zaman satacaklarını ve ne zaman alacaklarını biliyor.

Bağıra bağıra insider trading yapıyorlar. Benim bu çirkefe bulaştığım 3 sene içinde 2 defa oldu. Kağıt 26'dayken bilanço öncesinde nasıl düştüğünü SPK görmedi, incelemedi. İyi bir avukat tutup inceletmek mümkün müdür bilinmez ama bildiği şu ki insider trading suçtur!...

Adamların 26-20 arasında sattığı kağıtlar bir borsa tekniğine dayanmıyor. Al haberi içerden sat bakalım... Aynı şey olur da ihale haberi vb olumlu haberler için de geçerli.

Bu satışlar kısa vadede alınıp karlarını ceplerine atanların satışı.

Küfüre gerek yok bence de. Haklıyız, paramızı çalıyorlar. 3 yıl önceki 100 liramız şimdi 300 lira olması gerekirken 30 lira olmuş... Bu işin mantığını sormak lazım. Dolandırıcılıktan başka bir şey değil.

Tkfen denen bataklığa yeni kurbanlar gelmekte özgür tabi. ancak. Saçma sapan yorumlar yapıp bizlerin sinirlerini hoplatanlar da cevaplarını alır.

YTD

8. Şirketi beğenmeyen satsın bence. Herşey sürekli yükselip, sürekli düşmez. Hayatı akışına bıraknak lazım. Uzun vadeli bakmak gerekiyor.

Sayfa 428/805 İlkİlk ... 328378418426427428429430438478528 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •