Sayfa 508/602 İlkİlk ... 8408458498506507508509510518558 ... SonSon
Arama sonucu : 4815 madde; 4,057 - 4,064 arası.

Konu: AKSEN - Aksa Enerji Üretim A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by gyocu Yazıyı Oku
    tam da öyle yapmış. 450 milyon dolar borç, 642 milyon TL favök ama yanızca 48 milyon zarar. 1.5 milyar civarı değerleme karı koymuşlar ki yatırımcı ilişkileri de CENAL değerlemesi ve diğer etkenlerle kar 1.2 küsür milyar dedi. GYO mantığı maalesef.
    Sayın gyocu, yatirimci ilişkileri dediğiniz şirketin yaptığı sunum mu? Eger öyleyse bunu kaçıncı dk.da söylediler. Dinlemek isterim.

Alarkonun bilançosu kombine olduğu için detaylı bakamıyoruz biliyorsunuz. Belki de hedge yapmışlardır adamlar. Alarko hedge olayını çok kullanıyor biliyirsunuz.

SM-M515F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2.  Alıntı Originally Posted by balıkadam Yazıyı Oku
    Sayın gyocu, yatirimci ilişkileri dediğiniz şirketin yaptığı sunum mu? Eger öyleyse bunu kaçıncı dk.da söylediler. Dinlemek isterim.

Alarkonun bilançosu kombine olduğu için detaylı bakamıyoruz biliyorsunuz. Belki de hedge yapmışlardır adamlar. Alarko hedge olayını çok kullanıyor biliyirsunuz.

https://www.youtube.com/watch?v=3XaP...nnel=AtaOnline

2:30-3:00 arası.

ekim-kasım ayında 450 milyon dolar hedge yapmak isteyen birinin ne kadar maliyet ödemesi gerekiyor bir bankacı olsa da bilgilendirse... Artık zarar etmek kelimesi literatürden kalkmalı. Yeniden değerlersin olur biter . AKSEN de yapsaydı da 3 F/K görseydik...

3.  Alıntı Originally Posted by balıkadam Yazıyı Oku

yok hocam sadece kömür alımı için kullanılacak dövizin yarısı hedge edildi. değerleme ve kara yansıması konusunda syn.gyocu haklı.şirkette bunu söylemiş. yeri burası değil gerçi.
    aksenle ilgili konuşacak pek birsey kalmayınca diğerlerine sarıcaz artık burda. bu sene borcumuzu sıfırlar mıyız diye ortaya soru atayım muhabbet olsun.

yatırım tavsiyesi değildir.

4.  Alıntı Originally Posted by lamuerte Yazıyı Oku
    yok hocam sadece kömür alımı için kullanılacak dövizin yarısı hedge edildi. değerleme ve kara yansıması konusunda syn.gyocu haklı.şirkette bunu söylemiş. yeri burası değil gerçi.
    aksenle ilgili konuşacak pek birsey kalmayınca diğerlerine sarıcaz artık burda. bu sene borcumuzu sıfırlar mıyız diye ortaya soru atayım muhabbet olsun.

İnşllah sıfırlamayız diyeyim ben de. Çoğalsın istiyorum. Ne demek istediğimi aksenciler anlar. 2022 beklentileri 2022 yılı içinde gelir mi ben de bunu sorayım. Forum çok hareketsiz olunca böyle boş yazıyoruz işte.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

5.  Alıntı Originally Posted by steafan Yazıyı Oku
    İnşllah sıfırlamayız diyeyim ben de. Çoğalsın istiyorum. Ne demek istediğimi aksenciler anlar. 2022 beklentileri 2022 yılı içinde gelir mi ben de bunu sorayım. Forum çok hareketsiz olunca böyle boş yazıyoruz işte.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    ne kadar yeni yatırım yapabiliriz ki hocam 5m civarı favökle borç azalacak benim tahminim. ben 5m favöke inanıyorum. burda net karı ne kadar yeni yatırım olacagı tayin edecek.

6. 5m favökte bile sene sonu oluşacak net karlar bizi başka yapar. Hele birde yatırım haberleri gelir ise...
     Alıntı Originally Posted by lamuerte Yazıyı Oku
    ne kadar yeni yatırım yapabiliriz ki hocam 5m civarı favökle borç azalacak benim tahminim. ben 5m favöke inanıyorum. burda net karı ne kadar yeni yatırım olacagı tayin edecek.

7. Üzerinde ne kadar temmettu var

8. Tarih 14.03.2022, endeks ve diğer yan tahtalar muazzam primlenirken, aksen ölü taklidi yapıyor, bilanço dan beridir sürekli düşmekte, 2022 beklentileriden haber de yok, işler iyiye gitmesi gerekirken iyice durağanlaştı

Sayfa 508/602 İlkİlk ... 8408458498506507508509510518558 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •