Arama sonucu : 4341 madde; 1 - 8 arası.

Konu: EPLAS - Egeplast

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1.  Alıntı Originally Posted by oblakbulut Yazıyı Oku
    dünyalı arkadasım o para ile işletme sermayesi hammade alınmıssaa işçilerin parası ödenmiş se şirket üretir hele gelmiş se snin bu düşüncene katılmıyorum tahsili yapıp olatları geri almak mzh holdingin hakkı
    22 senedir1 kuruş temettü dağıtmadı bu kadar sene ne oldu Bu karlar ne oldu

Almanya 2000 senesinde vardı Romanya hepsinden eski bir tek fabrika alındı onun üzerine kaybettiğimiz dünya yer var gaziemir
    BAY DOĞANDAN AKÇAY CADDESİ ÜZERİNDE SATILIK ARSA İlan No: 884023011

2.  Alıntı Originally Posted by Melasis61 Yazıyı Oku
    22 senedir1 kuruş temettü dağıtmadı bu kadar sene ne oldu Bu karlar ne oldu

Almanya 2000 senesinde vardı Romanya hepsinden eski bir tek fabrika alındı onun üzerine kaybettiğimiz dünya yer var gaziemir
    BAY DOĞANDAN AKÇAY CADDESİ ÜZERİNDE SATILIK ARSA İlan No: 884023011
    Dün akşam işlerimden dolayı devam edemedim bakın kardeşler yatırımcı arkadaşlar şirket 2000 yılından beri çalışıyor

Adana’daki fabrika satıldı daha sonra Ankara’da bir yer satıldı sonrası otel satıldı ve son Gaziemir satıldı şimdi bu yerler satılmasaydı milyar TL üstündeydi derim 20 senedir burası çalışıyor ama nerede bu şirketin karıları bu Allahsız Müptezel kimseye hesap vermiyor alalım bunun aklını Yatırımcıya hesap versin

İşbirlikçileri ile beraber yukardan satıyor aşağıdan alıyor o oyuna gelmeyeceğiz

İlk olarak şahsi borcundan dolayı Şirkete zora soktuğu için dava açalım güvenirliğini Yitirmiştir

Bu konuyu konuşalım herkes elinden geldiğince araştırmasını yapsın maddi olarak destek sağlayalım hep beraber bu onursuz herife Aymazlığını utanmazlığını ulusal basına taşıyalım

Buradan fahrettin denen çakal kan emiciyede bir mesaj vereyim Her kuşun eti yenmez Boğazına takılır paran varsa adam gibi para kazan fazlasında müsait bir yerine sok bu adamın fabrikadan girmez içeri girmesini bile Beni derinden sarstı kim bu adam lan bu spekülatörü ne işi var bu ailenin yanında Kemal zorlu sana da söylüyorum bak bu çakallarla ilişkimi derhal kes

3. Kemal zorlu;

Şirketinin iyi zamanında kötü zamanında yanında olan sadık yoldaşları biziz, küçük yatırımcıyız.

Şirket kar ediyorsa bizimle paylaş, bizim hakkımızı speklere yedirip eline ne geçecek ??

Alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste !

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •