Sayfa 362/1002 İlkİlk ... 262312352360361362363364372412462862 ... SonSon
Arama sonucu : 8016 madde; 2,889 - 2,896 arası.

Konu: Yatırım Fonları X

1.  Alıntı Originally Posted by dell14 Yazıyı Oku
    bizde kur sabit gibi oldugu surece yabancı fonlardan hayır gelmez diye yazmıştım buraya.yerli fonlardan borsa ya baglı olanlar cok daha riskli bence .ytd
    aslında kur yine yükseldi son zamanlarda ama yabancı borsalar özellikle de nasdaq sürekli düştüğü için fonlara hiç faydası olmadı, bir yandan satıp kurtulayım diyorum bir yandan düştükçe ufak ufak alıyorum, ne yapacağımızı da şaşırdık artık, 2022 de ne kadar az zarar edersek o kadar kâr olacak herhalde.

Alıntı Originally Posted by ersunan Yazıyı Oku
    aslında kur yine yükseldi son zamanlarda ama yabancı borsalar özellikle de nasdaq sürekli düştüğü için fonlara hiç faydası olmadı, bir yandan satıp kurtulayım diyorum bir yandan düştükçe ufak ufak alıyorum, ne yapacağımızı da şaşırdık artık, 2022 de ne kadar az zarar edersek o kadar kâr olacak herhalde.
    işin kötu tarafı hergun takip etmek ,hisse senedi gibi yıpratıcı

3.  Alıntı Originally Posted by onurbey Yazıyı Oku
    IPB'ye komple satışı verdim
    Geçen sene iyiydi de bu dönem berbat..
    Saygılar.
    İstanbul portföy ile defalarca görüştüm.
    Hadi ilk dövizin düştüğünde akşam olması sebebiyle işlem yapamadın.
    Ama ya savaşın çıktığı gün?
    İşlem yapmadık hisseden çıkamadık diye kestirip attılar. Ben de kestirip çıktım…

4.  Alıntı Originally Posted by ersunan Yazıyı Oku
    Ortalama nasdaqqq tech maliyetim 7500 ler civarı.
    Düştükçe alıyorum

7000 altı görür mü bilmem

iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5. Merkez bankası faiz artırırsa TPF gibi borçlanma araçları fonları düşüş gösterir mi?

6.  Alıntı Originally Posted by dell14 Yazıyı Oku
    işin kötu tarafı hergun takip etmek ,hisse senedi gibi yıpratıcı
    maalesef öyle, hem kuru takip ediyorsun hem de borsaları, alım satım yapmaya kalksan ters köşe olma ihtimali çok yüksek, ben de 8 çeşit yabancı fon var aylardır bir gün artı bir gün eksi bıktım artık.
    dolar, altın, ev, araba, kur korumalı hatta normal vadeli yapsam çok daha iyiymiş, gidip en çok zarar edeceğimize bulaşmışız, abd tarafının çıktığı çıkacağı da yok bu sene, ne olacaksa böyle bilmiyorum.

7.  Alıntı Originally Posted by trust06 Yazıyı Oku
    Ortalama nasdaqqq tech maliyetim 7500 ler civarı.
    Düştükçe alıyorum

7000 altı görür mü bilmem

iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    maliyet çok iyiymiş, benimkiler 9500 civarına geliyor herhalde, düştükçe ben de alıyordum ama artık bıktırdı, baktım buradan hayır yok emtialara bulaştım şimdi de onlar düşüyor, nereye el atsak zarar.

8.  Alıntı Originally Posted by ersunan Yazıyı Oku
    maalesef öyle, hem kuru takip ediyorsun hem de borsaları, alım satım yapmaya kalksan ters köşe olma ihtimali çok yüksek, ben de 8 çeşit yabancı fon var aylardır bir gün artı bir gün eksi bıktım artık.
    dolar, altın, ev, araba, kur korumalı hatta normal vadeli yapsam çok daha iyiymiş, gidip en çok zarar edeceğimize bulaşmışız, abd tarafının çıktığı çıkacağı da yok bu sene, ne olacaksa böyle bilmiyorum.
    O zaman için su serpeyim. Aşağıdaki linke giriyoruz, 30 yıllık S&P grafiği, oradan ayı piyasalarının ne kadar sürdüğüne göz atabilirsi.

Ayı piyasaları 2000 yılındaki "teknoloji balonu"nu saymazsak, ki o ekstrem bir durumdu, şu andaki sürece benzemiyor, en az 6 ay, en fazla 18 ay sürmüş. Yani en kötü daha bir yıl böyle devam eder, ya da bir kaç ay sonra düzlüğe çıkabiliriz. Ben iyimser taraftayım, 6-12 ay benim yatırım pesrpektifimde oldukça kısa süreler. Ben düştükçe ağırlığını arttırmayı planlıyorum.

https://www.macrotrends.net/2324/sp-...cal-chart-data

Sayfa 362/1002 İlkİlk ... 262312352360361362363364372412462862 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •