Sayfa 447/639 İlkİlk ... 347397437445446447448449457497547 ... SonSon
Arama sonucu : 5111 madde; 3,569 - 3,576 arası.

Konu: AKPAZ Akyürek tüketim ürünleri pazarlama dağıtım ve ticaret a.ş.

1. Teşekkürler Serdar Bey,olması gereken buydu zaten.Marmara grubu,yetki/görev gaspı yaptığını yeni anladı demekki.Başvurularla ilgili gelişmeleri paylaşırsanız sevinirim.Bu konuyla ilgili olarak geçen hafta şu mesajı atmıştım:

Alıntı Originally Posted by seddülbahir Yazıyı Oku
    Evet başvurunuz doğru.Esas hakkındaki konuda haklısınız.Firma adresi İkitelli olduğu için Marmara grubuna göndermişler ama bu yanlış.Akpaz,büyük mükellefler vergi dairesi başkanlığına bağlı olduğu için;dilekçe incelemesini büyük mükellefler grup başkanlığının yapması gerekirdi.
    Bu durumda şikayet dilekçesini,Büyük Mükellefler Vergi Dairesi Başkanlığı'na hitaben;aşağıdaki adrese posta yoluyla göndermeniz iyi olur.Şikayet metninin altına,kimlik bilgilerimin gizli kalmasını istiyorum notunu düşerek:

Esentepe Mahallesi, Şişli Büyükdere Cd. No:116, 34394 Şişli/İstanbul

Daha önce yazmıştım,grup başkanlıklarının duruşları arasında farklılıklar var.

2.  Alıntı Originally Posted by seddülbahir Yazıyı Oku
    Teşekkürler Serdar Bey,olması gereken buydu zaten.Marmara grubu,yetki/görev gaspı yaptığını yeni anladı demekki.Başvurularla ilgili gelişmeleri paylaşırsanız sevinirim.Bu konuyla ilgili olarak geçen hafta şu mesajı atmıştım:
    Başvurunun hakkını verirlerse müdahale olmazsa Akpaza ne gibi yaptırımlar gelebilir seddülbahir hocam???

Olması gereken sizce nedir???

3.  Alıntı Originally Posted by Uhacettepe79 Yazıyı Oku
    Başvurunun hakkını verirlerse müdahale olmazsa Akpaza ne gibi yaptırımlar gelebilir seddülbahir hocam???

Olması gereken sizce nedir???
    Müdahale olur Ümit Bey,zaten olması da gerekir;ancak inceleme sürecinde pazarlık yapılır.Akpaz'dan çekilen paranın geri getirilmesi istenir.Baskı unsuru olması açısından önemlidir,yoksa şirkete rekor ceza kesilmesi bize hiçbir fayda sağlamaz.

4.  Alıntı Originally Posted by seddülbahir Yazıyı Oku
    Teşekkürler Serdar Bey,olması gereken buydu zaten.Marmara grubu,yetki/görev gaspı yaptığını yeni anladı demekki.Başvurularla ilgili gelişmeleri paylaşırsanız sevinirim.Bu konuyla ilgili olarak geçen hafta şu mesajı atmıştım:
    Hayırlara vesile olur inşaallah, gelişme olursa anında bildiririm 👍👍

5.  Alıntı Originally Posted by seddülbahir Yazıyı Oku
    Ayrıca haklısınız bugün yazı e postayla gelince yukarıdaki yazınızı anımsadım onun için gönderdim..

6. yani bu asıl Büyük mükellefler vergi dairesine gönderilmişse gönderenler ileride oluşabilecek ciddi bir davada yetki gaspı yapmaktan çekinmişlerdir ki akıllıcasıda o olur inşallah rekor ceza yemeden işeri yoluna koyarlar yoksa ciddi ceza yerlerse finansal ve kur farkından giren maliyetlere birde maliyeden giren ceza eklenir ki bunu ne şirket ne de bizler istemeyiz.

7.  Alıntı Originally Posted by abdtor Yazıyı Oku
    yani bu asıl Büyük mükellefler vergi dairesine gönderilmişse gönderenler ileride oluşabilecek ciddi bir davada yetki gaspı yapmaktan çekinmişlerdir ki akıllıcasıda o olur inşallah rekor ceza yemeden işeri yoluna koyarlar yoksa ciddi ceza yerlerse finansal ve kur farkından giren maliyetlere birde maliyeden giren ceza eklenir ki bunu ne şirket ne de bizler istemeyiz.
    İnşallah netice gönlümüzce olur, karapaza kalsa adım atacakları yok bari biz biraz ittirmiş olalım

8. farzedelim incelenecek.ozaman kapda bildirim yapma zorunlumu.özel duruma giriyo değilmu bu olay?

General Mobile 4G cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 447/639 İlkİlk ... 347397437445446447448449457497547 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •