Sayfa 924/1002 İlkİlk ... 424824874914922923924925926934974 ... SonSon
Arama sonucu : 8011 madde; 7,385 - 7,392 arası.

Konu: Cafe Trend&Trade - VI

Alıntı Originally Posted by Zaf.Dogu Yazıyı Oku
    epstein davası ne oldu ?
    19unda jean brunel de öldü...

demokrasi/adalet, çocuk güvenliği beşiği değil mi bunlar...
    iş yukarı uzanınca, korunaklı hücrelerde/hapishanede ölen ölene...
    Epstein daha once de intihara kalkisti. Ama buyuk cogunluk onun olduruldugune inaniyor.

Sonucta degisik ulkelerdeki cok guclu zengin insanlari yakabilecek bir hikaye. 100 milyon dolar verseler hapisanede calisanlar 3 kere ust uste oldurur adami. Adelette bir sorun olduguna cekmek ne kadar dogru. Parasi olmayanlar da mesela sahitleri olduruyor hapse girmemek icin.

Komik tweetlerini begeniyorum sn. zaf.

Koronadan haber var mi?

Alıntı Originally Posted by Kar_Adam Yazıyı Oku
    Sezen Aksu'nun, şarkısında söylediği," Masum değiliz hiç birimiz" , sözü ile, bu savaşlar ilgili tartışmayı sonlandırayım...
    Belki,İlerde bir gün,Nev York da 666 bana çay ısmarlar..;-))))
    Tammam ismarlarim kar_adam.

Al sana karabatagin derinligini atayim. Ben girtlagima kadar kuslara girdim. Delta, Fraport, Alaska, TAV.. hepsi var. Su anda memnunum halimden. Sene sonuna kadar tasiyacagim.

http://share.matriksdata.com/Images/...1602265212.png

3. Kadına şiddet ve Sağlık çalışanlarına şiddet ile ilgili yasa meclise geliyor.

Geri kalan dayağı hakkediyor )))

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    4,514
     Alıntı Originally Posted by 666 Yazıyı Oku
    Tammam ismarlarim kar_adam.

Al sana karabatagin derinligini atayim. Ben girtlagima kadar kuslara girdim. Delta, Fraport, Alaska, TAV.. hepsi var. Su anda memnunum halimden. Sene sonuna kadar tasiyacagim.

http://share.matriksdata.com/Images/...1602265212.png
    Aradaki bank of Amerika,senin işlem yaptığın kurum galiba .!
    Bende 38.50 maliyet ile karabatak var, diğerleri yok..
    Ondaki zararı çıkarmak için 25.50
    TL den ASELSAN roketine bineyim dedim,o da elimde patladı.;-)))

Yabanci kurumlar cok fazla komisyon aliyor. %0.5 gibiydi en son. Citi'den yapmistim birkac kere. Ata ve Is'ten yapiyorum. Farketmiyor, herifler eline verecekleri zaman yabanci mabanci dinlemiyor! Su anda butun kuslarin en dibinden mal da almis oldum. Tabi ortamalar daha yuksek yukardan patlayanlardan dolayi. Yine de artidayim her yerde, 3. dunya savasi cikmazsa sorun olmaz. Neyse, islem yapmamam lazim, gaza geliyorum cok mal kaptiriyorum. Hedefimi bekleyip eksiltmeden gitmek lazim.

6.  Alıntı Originally Posted by 666 Yazıyı Oku
    Yazmayacaktim, yazayim neyse.

Bu igrenc yaziyi yazani kiniyorum. Bir milletin bagimsizligini kiristiran kariya benzetmek.

Buna "gaslighting" denliyor. Liberal medya bana senelerdir yapiyor ABD'de. Bir cumlesinden anliyorum, fazlasini okumaya bile gerek kalmiyor artik. Kolay gelsin sizlere.
    Sen aldıysan ver şunun misketlerini ağlamaya başlamış.

Putin
    16.48: "Onlara güçlü Rusya lazım değil. Ulusal çıkarlarımızdan vazgeçmemizi istiyorlar. Rusya'yı zayıf, bağımlı ülke haline getirmek istiuyorlar. 90'ların başında bunu başaramadılar, bugün de başaramayacaklar. Beşinci kol faaliyetleriyle, içerideki destekçileriyle, hainleri destekleyerek bunu yapmak istiyorlar. O insanları beşinci kol olaral bize zarar vermek için kullanıp atmak istiyorlar. Hedefleri Rusya'yı parçalamak. Onları kullanıp tükürüp atacaklar."

16.46: "Batı maskesini çıkarıp küstahça, doğasının gerektiği gibi Rusya'ya karşı tavrılar içine girmeye başladı. Paraolimpik oyunlardan bile sporcularımızı ihraç ettiler."

16.45: Putin: "Ekonomik yaptırımlar Rusya'yı güçsüzleştirmek için stratejik olarak planlandı."

16.44: Putin konuşuyor: "Batılı bankalardaki rezervlerimizin bloke edilmesi açıkça hırsızlık. Bu herkes ders olmalı."

LİYAKAT ÇOKOMELLİ

DÖVÜNMEYİN.NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ

Alıntı Originally Posted by ENGRANDMASTER Yazıyı Oku
    Sen aldıysan ver şunun misketlerini ağlamaya başlamış.

Putin
    16.48: "Onlara güçlü Rusya lazım değil. Ulusal çıkarlarımızdan vazgeçmemizi istiyorlar. Rusya'yı zayıf, bağımlı ülke haline getirmek istiuyorlar. 90'ların başında bunu başaramadılar, bugün de başaramayacaklar. Beşinci kol faaliyetleriyle, içerideki destekçileriyle, hainleri destekleyerek bunu yapmak istiyorlar. O insanları beşinci kol olaral bize zarar vermek için kullanıp atmak istiyorlar. Hedefleri Rusya'yı parçalamak. Onları kullanıp tükürüp atacaklar."

16.46: "Batı maskesini çıkarıp küstahça, doğasının gerektiği gibi Rusya'ya karşı tavrılar içine girmeye başladı. Paraolimpik oyunlardan bile sporcularımızı ihraç ettiler."

16.45: Putin: "Ekonomik yaptırımlar Rusya'yı güçsüzleştirmek için stratejik olarak planlandı."

16.44: Putin konuşuyor: "Batılı bankalardaki rezervlerimizin bloke edilmesi açıkça hırsızlık. Bu herkes ders olmalı."

Tayyib'in kopyasi iste. Her bir moku yapip sucu baskasina yikmak. Dis gucler... is gucler... uzay gucleri... Amerika... Bati.. Nazi... hay koyayim.
    Ayni el kitapcigindan hepsi.

Sayfa 924/1002 İlkİlk ... 424824874914922923924925926934974 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •