Sayfa 926/1002 İlkİlk ... 426826876916924925926927928936976 ... SonSon
Arama sonucu : 8011 madde; 7,401 - 7,408 arası.

Konu: Cafe Trend&Trade - VI

Alıntı Originally Posted by radyolog Yazıyı Oku
    DÜĞÜM ÇÖZÜLECEK GİBİ DURUYOR..BU DURUMDA YAPTIRIMLAR NE OLUR..

Ukrayna ve Rusya, tarafsızlık planı taslağı hazırladı - FT

Financial Times'ın görüşmelere katılan üç kişiye dayandırdığı habere göre, Ukrayna ve Rusya; ateşkes ve Kiev'in tarafsızlık ilan etmesi ve silahlı kuvvetlerine ilişkin sınırlamaları kabul etmesi halinde Rusya'nın geri çekilmesini içeren 15 maddelik geçici bir barış planında önemli ilerleme kaydetti.
    Yaptirimlarin buyuk bir kismini kaldirirlar hemen anlasma ile, ama bircogu da devam eder bence. En onemlisi politikalar sekilleniyor, Rusya ile isler azaltilacak. Ticaret yaptigin ulkeler ile sorun yasanmaz doktrininin ise yaramadigini gordu Avrupa.

Bu anlasmanin kisa zamanda olabilecegini sanmiyorum ben. Kirim, Donbas, vs gibi Rusya'nin istediklerini kabul etmiyor Ukranya.

Alıntı Originally Posted by Zaf.Dogu Yazıyı Oku
    batının yüksek adalet demokrasi seviyesini/kudretini, afganlarla kıyaslamayı-normalleştirmeyi yakıştıramadım...
    ilkel toplum mu bunlar...
    Pedofil olmasinin nasil bir iliskisi var adalet ile.

LGBT gibi o da moda herhalde. Yakalarlarsa kotu ceza verirler ama. 13 yasindan kucukse 25 sene.

Neyse yeni modayi soyleleyim. Yemek yiyorsun, kadin cikariyor yarim tonluk memesini slakkkkk diye masaya vuruyor, malagini emzirmeye basliyor. Ne bir bez, ne battaniye var. Acikta. Naturelmis. Gikini cikarirsan sosyal medyada seni mahvediyorlar. Kalkip gidemiyorsun da, onda da teshir ediyorlar. Bu konu hakkinda ne dusunuyorsun? Naturelmiymis?

Türk Hava Yolları (THY), İstanbul'da beklenen kar yağışı nedeniyle İstanbul Havalimanı'ndan 18 Mart'ta planlanan 57 seferin iptal edildiğini duyurdu

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

4. olmaz mı...
    o kadar yüksek kudret sahibi ülkelerin, en kudretli ekonomik/siyasi havarilerine yakışır mı ?
    3 katlı kutuda muhafaza edilmesi gerek şahit/suç ortakları
    en insan hakkına saygılı/teknolojik/güvenlikli hapishanelerde nasıl ölü bulunur..
    doğu almanya mı buralar

iyi moda olmuş, yakışır, çine ambargo yaptıktan sonra çıplakta gezerler..
    Memento mori

ABD Başkanı Biden: Ukrayna'ya 800 milyon dolarlık yeni bir güvenlik desteği verilmesini sağlayacağım. Yetkimi kullanarak emri verdim.

ABD Başkanı Biden: Bu yeni destek eşi ve benzeri görülmemiş bir yardım sağlayacak. Bu yardım ile Ukrayna hava sahasını koruyabilecek.

ABD Başkanı Biden: Yeni pakette 9 bin tanksavar olacak. 7 bin pompalı tüfek göndereceğiz. Şehirlerini koruyan siviller de kullanabilecek. 20 milyon mühimmat sağlayacağız. 800 uçaksavar da olacak. Bu gereksiz savaşı bitireceğiz.

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    4,514
     Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    ABD Başkanı Biden: Ukrayna'ya 800 milyon dolarlık yeni bir güvenlik desteği verilmesini sağlayacağım. Yetkimi kullanarak emri verdim.

ABD Başkanı Biden: Bu yeni destek eşi ve benzeri görülmemiş bir yardım sağlayacak. Bu yardım ile Ukrayna hava sahasını koruyabilecek.

ABD Başkanı Biden: Yeni pakette 9 bin tanksavar olacak. 7 bin pompalı tüfek göndereceğiz. Şehirlerini koruyan siviller de kullanabilecek. 20 milyon mühimmat sağlayacağız. 800 uçaksavar da olacak. Bu gereksiz savaşı bitireceğiz.
    Vay moruk vaaayyy;
    Lafa gelince NATO,/ABD savaşa girmeyeceklerler,ama kazanın altına sürekli odun atacaklar he.?
    Ondan sonra da,vay efendim savaş var,katliam yapılıyor..!!
    Eeeee,Sizin yaptığınız ne ?
    O mühimmat ile Mısır patlatıp,pilav mı pişirilecek.??
    Sn 666.: Gör,senin demokrat ve çok gelişmiş ülke,insanlığa faydalı neler yapıyor..!!

Duhul
    Dec 2017
    İkamet
    İzmir
    Gönderi
    3,166
    Bidon, Potin'in fos çıktığını gördü.
    Çekinmeden silah gönderiyor artık.
    Eski Sovyetler birliği nerde, şimdiki Rusya nerde !!!

Fed 0.25 baz puan faiz arttırdı

Sayfa 926/1002 İlkİlk ... 426826876916924925926927928936976 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •