Wikipedia'nin open-source oldugu, yani herkesin editleyebildiginin farkinda misin? Istiyorsan git sen de ekle istedigini. Duzelten olmazsa oyle kalir. Ama duzeltirler.
Wikipedia'nin open-source oldugu, yani herkesin editleyebildiginin farkinda misin? Istiyorsan git sen de ekle istedigini. Duzelten olmazsa oyle kalir. Ama duzeltirler.
https://www.veryansintv.com/nato-ask...ntik-ittifaki/
O zaman düzeltmeyi ben burada yapayým.
)))
Amman marduk dersine iyi çalýþ
seçmeleri GEHLEN yapýyormuþ...
Hilary'ye de "fasist" dendigini ilk defa duydum!
Anladigim kadariyla bu olusum Tayyibin "ateist" olani.
Tayyip nasil isine gelmeyene "dis gucler" diyorsa, bu olusumda da isine gelmeyene kullanilan kod "nazi/fasist". Niye Putin'in dilinde pelesenk oldu bu kelime simdi anladim.
Tamam, ogrendigim iyi oldu, daha hizli tespit ederim artik, comrade MKA.
ÝNSANÝ KORÝDOR OLUÞTURULMASI KONUSUNDA ORTAK KARAR
Toplantýdan sonra açýklama yapan Rus müzakere heyetinin baþkaný Rusya Devlet Baþkan Yardýmcýsý Vladimir Medinskiy þöyle konuþtu:
* Ukrayna heyetiyle görüþme sona erdi. Görüþmede, askeri, uluslararasý ve insani olmak üzere üç sorun bloku ve çatýþmanýn gelecekteki siyasi çözümünü ele aldýk. Taraflar bu konuda konumlarýný korumaya devam ediyor ve talepler madde madde kaydediliyor. Bir kýsmýnda karþýlýklý anlayýþ saðlandý. Ama bugün çözüme kavuþturduðumuz ana mesele, askeri çatýþma bölgesinde bulunan çocuklarýn, sivillerin kurtarýlmasý.
* Rusya ve Ukrayna savunma bakanlýklarýnýn temsilcileri, sivillerin tahliyesi için insani koridorlara destek formatý, sivillerin tahliyesi döneminde insani koridorlarýn bulunduðu bölgelerde çatýþmalarý durdurma ihtimali konusunda anlaþmaya vardý. Bu önemli bir ilerleme.
Cumhurbaþkaný Kararý ile görevden af talebi kabul edilen Bekir Pakdemirli'den boþalan Tarým ve Orman Bakanlýðýna Vahit Kiriþci atandý.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Vaybe TUrkiyede is bulmak bu kadar kolaymis bizim yeni haberimiz oluyor
https://twitter.com/cumhuriyetgzt/st...86203527245829
Avrupa’nýn en büyük nükleer santrali Zaporizhzhya’dan dumanlar yükseliyor / Sputnik
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Turkiyeyi nasil zehirliyorlar
ve kimse bir sey yapamiyor
https://www.reddit.com/r/KGBTR/comme...eb2x&context=3
Yer Ýmleri