Sayfa 237/804 İlkİlk ... 137187227235236237238239247287337737 ... SonSon
Arama sonucu : 6430 madde; 1,889 - 1,896 arası.

Konu: NUGYO nurol gmyo

1. kapanısa dogru 5,20 atacagı bır hıs var.............

2. Alcan 4 ten satcan 5 ten gerisine karismam. Simdi alcan 5 ten satcan 6 dan. Stratejileri bu sanirim. Bakalim... bi cesit Horoz stratejisi yane, cunku horoz tavuk mu yumurtadan yumurta mi tavuktan bakmaz. Gosterge sat der satar al der alir .. horoz gerisine karismaz 😜

3. Eski direncler destek olursa dadindan yinmez.. neydi eski direncler ? Ya teknikci yok ki soruyom. Herkes mi tilki ? Afaafaahahah 😂

4. Tek suphem su ki, 5 ler konusunda. Bu kumes tilki sevmez. Dokmeden gitmez 🐾 Umarim yanilirim yeter artik !!!

5. su ankı lotlarım lkazım olmayan bır para en kotunun kotusu 3 ay beklerım en kotu satıs yerımde 6,50

7.  Alıntı Originally Posted by NoMoreBets Yazıyı Oku
    bu şirketin kötü yönetim problemi olur, satış pazarlama da hataları olur, yatırımcıyı gözetmede hataları olur, olur da olur hepsine kabul derim ama bu saatten sonra nakit sıkıntısı olmaz, oldurtmazlar izin verilmez.

hepsini geçtim 150 milyon TL lik ticari alacaklar harici sadece maliyet bedeli ile 400 milyon TL ye yakın bir Nurol Life stoklarda olacak, bu projenin brüt karı %50 nin üzeridir, %30 hasılat paylaşımı var gerisi şirkete kalacak 600 milyon TL nakit akışı olur en kötü senaryoda. (Borç ödeme kapasitesi konuşulduğu için sadece nakit giriş çıkışı üzerinden hesaplıyorum)

Nurol tower ve park satışları da artık doğrudan etki edecek zira orada masraflar bitti sayılır. Bu dediklerim bir anda olmayacak ama borçlarda zaten yarına ödenmeyecek. (Yatırım amaçlı stoklarda takip edilenler kapsam dışıdır, onları ben yok sayıyorum)

Ticari borçlar ali-veli hesabı nurol inşaat dan kaynaklı, en kolay çözüm bulunacak konudur.

Dediğim gibi bilanço ilk etapta korkutucu olabilir ama detaylar artık düzlüğe gidildiğini gösteriyor. Bu arada yukarıdaki hesaplamalarımın da fazlası olur eksiği olmaz kanaatindeyim.

Not: hadi satamadılar ne olacak derseniz, batar ama işin doğası gereği satabilmesi gerek, beklenti ve hesaplarım o varsayım altında...
    Bu şirketin batması sözkonusu olamaz.

Sadece eldekşleri satamazlarsa finansal maliyetler dahada yükselir.

Ayrıca sanki projelerdeki üniteler daha önce hiç satılmamış hepsi elde imiş gibş Nurol life Nurol park değerlerini ortaya koyuyorsunuz.

Oysa projelerdeki ünitelerin çoğu satışmış ve nakiti kullanılmış. Satışı yapılmamış elde kalmış kaç ünite var ve bunlar satılsa ne kadar nakit üretilir üzerinden hesabını yapmlı ki yatırımcıları yanıltıcı sonuç çıkmasın

Gidenin arkasından konuşsanız dedikodu olur..ancak yarınki kapanış ve önümüzdeki hafta önemli olacak..

22 bizim şehrin plakası.. sonrasında, Pazarkuleden yada Kapıkuleden avrupaya çıkıyorsun..
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve grafikler ''Yatırım Danışmanlığı'' kapsamında değildir ve kesinlikle al-sat tavsiyesi içermez.

Sayfa 237/804 İlkİlk ... 137187227235236237238239247287337737 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •