Originally Posted by
ugurkaptan
Sayın Maslak1
Teşekkür ederim, ders niteliğinde yazı olmuş. Şu fiyatlama konusu gerçekten ilginç.
Geçen hafta ruhsatı aldığımız etken maddesi Apiksaban olan Apaclot isimli ilaç ne zaman piyasaya çıkar diye Gülseren hanıma maille sordum.
Cevap : Söz konusu molekül ile ilgili ticarileşmeye dönük yasal süreçler tamamlandığında ilacımız piyasaya verilebilecektir.
Bilgilerinizi rica eder, saygılarımızı sunarız.
Hata bende araştır bul kendi kendine niye sorarsın ki

Hep yuvarlak cevaplar, hep işe yaramaz bilgiler. GK ya gitsek yine bu tür cevaplar alacağız, sonra ben ya doğru dürüst cevap verin, ya da kalan hisselerinizi geri alın bistten diyeceğim vsvs iş büyüyecek.
Ya da, organize olup 100 kişi gideceğiz genel kurula. Şirketten burayı okuyan birileri varsa, uyarayım. ky yi adam yerine koymayan bu tür cevaplar vermeye devam ederlerse, çok rahat 100 kişi toparlarım. Sonuçta 1 lot hisse olması yeterli oluyor.
Ptesi arayıp bir de ben sorayım, böyle devam ederseniz 100 kişi geleceğiz gk ya. Hazırlıklı olun, çay kahve sıkıntımız olmasın diyeceğim.
Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53
Yer İmleri