Sayfa 87/708 İlkİlk ... 3777858687888997137187587 ... SonSon
Arama sonucu : 5661 madde; 689 - 696 arası.

Konu: DEVA - Deva Holding

Sayın Maslak1
    Teşekkür ederim, ders niteliğinde yazı olmuş. Şu fiyatlama konusu gerçekten ilginç.

Geçen hafta ruhsatı aldığımız etken maddesi Apiksaban olan Apaclot isimli ilaç ne zaman piyasaya çıkar diye Gülseren hanıma maille sordum.
    Cevap : Söz konusu molekül ile ilgili ticarileşmeye dönük yasal süreçler tamamlandığında ilacımız piyasaya verilebilecektir.
    Bilgilerinizi rica eder, saygılarımızı sunarız.
    Hata bende araştır bul kendi kendine niye sorarsın ki

2.  Alıntı Originally Posted by Cautionary Yazıyı Oku
    Genel kurala gitmeyi düşündüm bir ara..Sonra başıma iş açmayayım dedim. Çünkü burada sakin biri gözüksem de fevri biriyim, orada olay çıkartırım ve karakolluk olabiliriz

Gidersem şunu sorardım, giden olursa sorarsa sevinirim. "Şirket olarak paramız çok diye imtiyazlı temettü alıyorsunuz, paranız çoksa geri alım açıklayın. dünyanın neresinde arge yapan, her yıl düzenli büyüyen bir ilaç şirketi 5 fk ile fiyatlanıyor".
    Ali Bey yazılarınızı beğenerek takip ediyoruz.Sizin ve Maslak1 gibi üyelerin yazıları ders niteliğinde.Geri alım konusunu yatırımcı ilişkileri "yönetim kurulunun böyle kararı yok " dedi.Diğer ilaç firmaları gen ilaç, eczacıbaşı pay geri alımı olduğunu söyledim.Gen ilaç yeni halka arzmış , eczacıbaşı farklı kulvardaymış. Buradan okuduklarını
    da söyleyen Gülseren Hn . a selamlar.Biraz yatırımcı dostu olsalar keşke.

3. Sayın Maslak1 yazdiklariniz faaliyet raporundan bile değerli . Resmen 2-3 defa okuyorum teşekkürler paylaşımlarınız için . Siz eczane satış verilerini daha yakından takip edebiliyorsunuz . Şubat ayı ve Martin ilk yarısı nasıl geçti büyüme ivmesi devam ediyor mu?

MI 6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4.  Alıntı Originally Posted by ugurkaptan Yazıyı Oku
    Sayın Maslak1
    Teşekkür ederim, ders niteliğinde yazı olmuş. Şu fiyatlama konusu gerçekten ilginç.

Geçen hafta ruhsatı aldığımız etken maddesi Apiksaban olan Apaclot isimli ilaç ne zaman piyasaya çıkar diye Gülseren hanıma maille sordum.
    Cevap : Söz konusu molekül ile ilgili ticarileşmeye dönük yasal süreçler tamamlandığında ilacımız piyasaya verilebilecektir.
    Bilgilerinizi rica eder, saygılarımızı sunarız.
    Hata bende araştır bul kendi kendine niye sorarsın ki
    Hep yuvarlak cevaplar, hep işe yaramaz bilgiler. GK ya gitsek yine bu tür cevaplar alacağız, sonra ben ya doğru dürüst cevap verin, ya da kalan hisselerinizi geri alın bistten diyeceğim vsvs iş büyüyecek.

Ya da, organize olup 100 kişi gideceğiz genel kurula. Şirketten burayı okuyan birileri varsa, uyarayım. ky yi adam yerine koymayan bu tür cevaplar vermeye devam ederlerse, çok rahat 100 kişi toparlarım. Sonuçta 1 lot hisse olması yeterli oluyor.

Ptesi arayıp bir de ben sorayım, böyle devam ederseniz 100 kişi geleceğiz gk ya. Hazırlıklı olun, çay kahve sıkıntımız olmasın diyeceğim.
    Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53

5.  Alıntı Originally Posted by DUABI Yazıyı Oku
    Ali Bey yazılarınızı beğenerek takip ediyoruz.Sizin ve Maslak1 gibi üyelerin yazıları ders niteliğinde.Geri alım konusunu yatırımcı ilişkileri "yönetim kurulunun böyle kararı yok " dedi.Diğer ilaç firmaları gen ilaç, eczacıbaşı pay geri alımı olduğunu söyledim.Gen ilaç yeni halka arzmış , eczacıbaşı farklı kulvardaymış. Buradan okuduklarını
    da söyleyen Gülseren Hn . a selamlar.Biraz yatırımcı dostu olsalar keşke.
    G. Hanımla ben de konuştum, çok nazik ilgili, bilgili biri. Sorun yönetim katında, G. Hanım da yetkisi dahilinde verebileceği kadar bilgi veriyor. Olay üst yönetimin tavrında bitiyor yani.
    Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53

6. Bist sanayi şirketleri içinde
    Kaynak : Zeynep Aktaş

7. Tüm şirketler holdingler dahil
    Kaynak: lonesome cowboy

8. Temettü verimliliği 74. Sıra
    Kaynak: zeynep aktaş

Sayfa 87/708 İlkİlk ... 3777858687888997137187587 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız