Sayfa 391/1007 İlkİlk ... 291341381389390391392393401441491891 ... SonSon
Arama sonucu : 8053 madde; 3,121 - 3,128 arası.

Konu: Viop XL

1.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Yok abi ben daha bulaşmam şortu kim icat ettiyse küllüyen zarar.
    gidecem ereğli alıcam, ford alıcam, temettücü olucam.
    Millet paraları katlıyor sefa sürüyor biz ceremesini çekiyoruz.
    Viob benim için bitmiştir bu saatten sonra bi dene ceton bile atmam makinaya, resmen soygun
    Perşembe gününden sonra Pala salar endeksi... Ytd.

Yine de hacim düşük, kademeleri kendi dolduruyor muhtemelen. Bu da "kağıt sayma" işindeki gibi yeni girenlerin elini yüksek olasılıkla tahmin etmesi anlamına geliyor. Makineler, algolar bunun üzerine kurulu.

Ytd.
    Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.

2.  Alıntı Originally Posted by TÜRKOĞLU Yazıyı Oku
    1 ayda 49.000 puan aldı...yalnız hacim çok az...böyle bir günde normalde 350-400 bin kontrat işlem olurdu önceden hatta daha fazlası bile...ama 210 bin kontrat işlem var...millet doğranmış kimse kalmamış...
    210 bin kontrat içinde muhtemelen kendi malıda var. Yani hacim göründüğünden de düşük olabilir. Ytd.
    Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.

3.  Alıntı Originally Posted by sniper~ Yazıyı Oku
    yuvam hesabına yabancıları da davet ettiğimize göre durum baya acıklı bir yerlere gidiyor.
    hayır adam zaten döviz taşırken neden gelip dövizini sana verip senin TL ne yatırım yapsın. düşük faiz verdiğin için mi?
    ben anlamadım bunun mantığını
    %8 ile eurobond almak varken neden yuvam hesaba girsin yabancı?

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
     Alıntı Originally Posted by manif Yazıyı Oku
    ereğli temettüsü var düşer dedik, şaka gibi 7000 makas var. bu vadenin herhangi bir günü özellikle seans sonu böyle bir makasla muhatap olduk mu hiç?ben hatırlamıyorum. büyük el, küçük elleri sıkıştırmak ile meşgul. bu işin bir kanun koyucusu şikayet merciide yok ki. kim takar şikayetimizi. 240 binden longa dönmedik hata oldu. ama boğuşmaya devam. ayı tahsilatı tek kalemde oluyor. 30-40 bin puanı 1-2 güne veriyor.
    vade geçiş gapımız da yok.Bu TEMETTÜLERDEN DOLAYI ÖYLE BİR GAP YOK..kısmet haziran vadeye.

5.  Alıntı Originally Posted by Ex2000 Yazıyı Oku
    5 Yılda $bazında 5 katlayacak 5 hisse arıyorum.

1.ALGYO
    2.ISCTR
    3.SISE
    4. ?
    6- ?

Önerilerinize açığım.
    ISCTR...Her ay %10 yapsa yeter.

Ereğli tek geçerim,20 yıldır alıp satarım, birazı elimde kalır, en son 2015te aldığımın maliyet eksi şaka maka rahat 10'a katlamıştır, spotçu ve uzun vadeciyseniz şaşmayın, bir de hektaş ki elimde olmadığına en çok hayıflandığım kağıt.Koç ya da ford da iyi. Tabii ki son karar sizin.
    Yazdıklarım kesinlikle Yatırım Tavsiyesi Değildir

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    XBNK/XSANAYİ 3.5 iken şuanda 0.5

ortalaması 2 dir.

yani hukumet değişse,IMF programı yapılsa(başka çare yok) bu ortalama orta vadede 2 olur.

balık-karınca olayı.gecenlerde bir grafikte gördüm.bazen temettülerin 3 yıl sabit kaldığı vardır..

2 yıldır borsada çok zararı olan ky. kurtuluş kapısı olarak temettülere sarıldı..

ALLAH sonumuzu hayretsin.

Alıntı Originally Posted by Der Lehrer Yazıyı Oku
    Ereğli tek geçerim,20 yıldır alıp satarım, birazı elimde kalır, en son 2015te aldığımın maliyet eksi şaka maka rahat 10'a katlamıştır, spotçu ve uzun vadeciyseniz şaşmayın, bir de hektaş ki elimde olmadığına en çok hayıflandığım kağıt.Koç ya da ford da iyi. Tabii ki son karar sizin.
    2016 yılında ev sahiplerinin triplerinden bıkıp 20 bin lot erdemir ve devamında şişe klmsn vs satıp ev aldım.

onları satmayıp en kral kirada otursam evde sabah akşam yiyip içsem hiç iş yapmasam şimdi tertemiz milyonerdim

bu da böyle bir anımdır.
    audentes Fortuna iuvat

Sayfa 391/1007 İlkİlk ... 291341381389390391392393401441491891 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •