Sayfa 394/1007 İlkİlk ... 294344384392393394395396404444494894 ... SonSon
Arama sonucu : 8053 madde; 3,145 - 3,152 arası.

Konu: Viop XL

1. Thy rusyadan 1 nisandan itibaren uçuşlara başlayacak

Bu haberden sonra s-400 dedikodusu bence dahada güçlendi

Abd s-400 işini istediği gibi olursa bize böyle tavizler verebilir

Yoksa tüm dünyada 5000 üzerinde rusyya yaptırım yapılırken thy rusyadan uçuşları yapabilmesi ilginç

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Dünyanın merkezi İstanbul
    Gönderi
    1,830
    Rus borsası hala kapalı ama ingiltere yada Amerika borsaları üzerinden Rus şirketleri alınabiliniyor mu? Buralarda da işlemlere kapalı mı? üye olan varsa bilgi verebilir mi?

3.  Alıntı Originally Posted by cennetyolu Yazıyı Oku
    Rus borsası hala kapalı ama ingiltere yada Amerika borsaları üzerinden Rus şirketleri alınabiliniyor mu? Buralarda da işlemlere kapalı mı? üye olan varsa bilgi verebilir mi?
    ABD borsasinda kapali SBERB hissesini takip ediyordum ama su an alinamiyor 52 cente dustu 22 dolardan. Fiyat hareketsizliginden gordugum kadariyla Ingiltere`de de kapali.

Varsa bir alim yolu bilen ben de sevinirim cok buyuk girmeden bu risk ailnir gibi geliyor Lehmann Brothers sonu yasamayacagini umarak.

4. Sn. Bear bull hisse ile vadelileri arasindaki makasi gosteren tablonuzu paylasabilir misiniz rica etsem.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Eskişehir / Duhul 2007
    Gönderi
    5,260
     Alıntı Originally Posted by tidebringer Yazıyı Oku
    Sn. Bear bull hisse ile vadelileri arasindaki makasi gosteren tablonuzu paylasabilir misiniz rica etsem.
    ideal i kapadım.
    hoş açıkta olsa bu saatte robot data okumayacaktı.
    unutmazsam yarın öğleden önce seans içinde resimleyip atayım.
    iyi geceler.
    Bear_Bull
    @BearBull26

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Dünyanın merkezi İstanbul
    Gönderi
    1,830
     Alıntı Originally Posted by mcornek Yazıyı Oku
    ABD borsasinda kapali SBERB hissesini takip ediyordum ama su an alinamiyor 52 cente dustu 22 dolardan. Fiyat hareketsizliginden gordugum kadariyla Ingiltere`de de kapali.

Varsa bir alim yolu bilen ben de sevinirim cok buyuk girmeden bu risk ailnir gibi geliyor Lehmann Brothers sonu yasamayacagini umarak.
    Kısa vade durum iç acıcı değil ama orta uzun vadede unutulacak bir miktar para ile yatırım fırsatları aranabilir gibi. ama açık borsa yok anladığım kadarıyla.

7. Napacan Sibel’i; Seker ve Halkbank verelim. Daha hard ����
    İnanılmaz Dediğiniz Hisse, Gün Gelir; Dayanılmaz Olur.
    FORMDA YAZDIKLARIM KESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR. ZARAR EDEBİLİRSİNİZ.

8. siz de daha şurdan long burdan short diye uğraşın

https://www.sozcu.com.tr/2022/gundem...-etti-7026865/

Sayfa 394/1007 İlkİlk ... 294344384392393394395396404444494894 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •