Originally Posted by
GP
Sayın meslektaşım yanlış hatırlamıyorsam geçmişte bir bilanço döneminde sermayesinin yarısı kadar kar getirmişti.Fiyat neymiş bir bakabilirmisiniz?
Halka arzdan bikaçyıl sonra gibi hatırlıyorum.
Baktım, 2013 yılı. Arada bedelliler olduğu için piyasa fiyatı çok bir anlam ifade etmez ama 45 kuruş felanmış. Sermayesinin 2 katından fazla da borcu varmış ama.
Hissede senin gibi bir duayen varken ukalalık etmek istemem ancak sonrasındaki konjonktürü (tamamen sosyal medya üzerinden) yanlış OKUmadıysam bir FETÖ kumpası gerçekleşmiş bankalar (tahminen BankAsya borçları ya da diğer FETÖ finans şirketleri) ile şirket arasındaki borçlar sebebiyle. Ekspertiz değerinin de aşağısından satışlar da tam da bununla alakalı ve bu döneme denk gelmiş gibi geldi bana. Belki de o dönem o yok pahasına satılan mallar TMSF'de rehindi ama kimsenin bundan haberi yoktu, bilemiyorum.
Bana sorarsan iyi yırtmışlar, 15 Temmuz olmasaymış resmen çökeceklermiş Vahitçiğime. Bir de, bu şirketin genel konut inşaatları, projeleri vs başlangıcı da zaten 15 Temmuz sonrasına rastlıyor. Eski zor dönemin mükafatını veriyorlar sayın vekile sankim.
Yoksa o Pendik arsasını o fiyata almak her babayiğidin harcı değil. O civarda o büyüklükte başka arazi yok çünkü...
Gerçek, siz ona inanmaktan vazgeçtiğinizde ortadan kaybolmayan şeydir...
Yer İmleri