Sayfa 381/1002 İlkİlk ... 281331371379380381382383391431481881 ... SonSon
Arama sonucu : 8016 madde; 3,041 - 3,048 arası.

Konu: Yatırım Fonları X

1.  Alıntı Originally Posted by servetbey Yazıyı Oku
    Borclanma araclari, kira sertifika vb alirsaniz, hafta sonu olusan kar ve zarar ile pazartesi almis olacaksiniz, para piyasasi desek onu zaten ogleden sonra almis olursunuz, fon sepeti, altin, hisse senedi, karma vb desek hafta sonu degisim yok o yuzden hafta ici ile fark yok.........
    teşekkürler

2. Borclanma fonlari saat 14 deki verileremi yoksa 16 daki verilere goremi fiatlaniyor.
    Carsamba dt faizleri yukselmisti persembe fiatlar normal geldi.persembe dt ler yataydi bugun fiatlar dususte.saat 14 den sonrasi ertesi gunemi kaliyor
    Fonlar.ga1,gtf,tpf.gpf,osd

3. arkadaşlar 1 hafta 10 gün sonra bir ödemem var o zamana kadar günlük getiri olarak hangi fona ya da hangi bankanın günlük mevduatına koyabilirim parayı yardımcı olabilir misiniz?

4.  Alıntı Originally Posted by Sağsalim Yazıyı Oku
    arkadaşlar 1 hafta 10 gün sonra bir ödemem var o zamana kadar günlük getiri olarak hangi fona ya da hangi bankanın günlük mevduatına koyabilirim parayı yardımcı olabilir misiniz?
    PPZ fonunu düşünebilirsiniz

M2006C3MG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

5.  Alıntı Originally Posted by supremegod Yazıyı Oku
    PPZ fonunu düşünebilirsiniz

M2006C3MG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Ppf fonlari haricinde bazi risksiz borclanma araclarini da düşünebilirsiniz ama risk almak istemeyeceğinizi düşünerek en iyisi ppf fonlari olacaktir.
    Pazartesi gunu paylastigim grafiklerden birisini secin bence.

6. 5 yenilenebilir enerji fonu ve doların şubat başından bu yana performansları.

AOY çok agresif
    OLD ise en pasif görünen. Dolar %10 artmışken OLD hiç getiri sağlayamamış.
    Diğer 3 ü benzer görünüyor.

7.  Alıntı Originally Posted by Sağsalim Yazıyı Oku
    arkadaşlar 1 hafta 10 gün sonra bir ödemem var o zamana kadar günlük getiri olarak hangi fona ya da hangi bankanın günlük mevduatına koyabilirim parayı yardımcı olabilir misiniz?
    Tüm fonlarda az da olsa risk vardır, bu kadar kısa bir süre için 5-10 liraya bakmaz, günlük vadeli yapardım. Pek çok bankanın vadelileri ppf'lere yakın.

8.  Alıntı Originally Posted by Kandirildim Yazıyı Oku
    5 yenilenebilir enerji fonu ve doların şubat başından bu yana performansları.

AOY çok agresif
    OLD ise en pasif görünen. Dolar %10 artmışken OLD hiç getiri sağlayamamış.
    Diğer 3 ü benzer görünüyor.

AOY çok sert hareketler yapar her zaman. Ben daha istikrarlı olan IKPyi tercih ediyorum. OLD sadece yenilenebilir enerji bulundurmuyor, içinde Su fonları da var. O nedenle diğerlerinden ayrışır.

Sayfa 381/1002 İlkİlk ... 281331371379380381382383391431481881 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •