Türkiyede gerçekleşen bir olayın tüm dünya piyasalarını etkilemesi olayına ilk kez şahit oldum.
Dolar endeksi, ons, avrupa borsaları, abd borsaları hepsi İstanbul'dan etkilendi.
Hoşuma gitti baya..
Türkiyede gerçekleşen bir olayın tüm dünya piyasalarını etkilemesi olayına ilk kez şahit oldum.
Dolar endeksi, ons, avrupa borsaları, abd borsaları hepsi İstanbul'dan etkilendi.
Hoşuma gitti baya..
evet aynı gün. zaten aynı gün ödemeselerdi parayı bankadan direk euro nakit olarak çekecektim. parayı hazırlayın demiştim yani. zira kuşku yaratacak tavırlar herkesi kkm'den çıkıp dövize saldırtır diye hesaplamıştım, o senaryo olmadı. şimdi kalbimden geçen dolar bi vesileyle gelecek vadeye kadar 10-11'lere düşse ordan bi daha bağlasam yılsonuna kadar tekrar 15 olsa, toplam %100 kar: ) zor ama işte hayaller..nebati margarin kasada para dolu ödeyemiyceğimiz borç yok allaha şükür diyor, e vatandaş da oyu basıp anasının ak sütü gibi helal olsun diyor..ben bedava pastaya niye hayır diyeyimki: ) nasdaq 10 bin, bist 1500 hedeflerim gelseydi yerli ve yabancı byf düşünüyordum olmadı.
Yönetim ücretleri çok fazla.
Ak Portföy Elektrikli ve Otonom Araç Teknolojileri Değişken Fon - VCY
%2.9 yönetim ücreti birde komisyon vs. baya getirileri törpülüyor.
Saygılar.
kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche
Dostlar, eur/usd paritesine endeksli fon var mıdır, bulamadım da
Yer İmleri