-
geçen hafta rusyadaki x faprikası şeye başlamış gene , imalata
hadi genşler
gene iyisiniz.
yüzünüz gülüyyooo
Son düzenleme : Moruk; 29-03-2022 saat: 16:35.
-
olüm şapşik
zalanski orda yani o makamdayken, o adam geri adım atar mı?
boşa hayaller..
ıslak da denir.
ha şu olur
dünyaya kibar görükmek için
dedem olsa
abi görüşüyoz işte
insancılız filan der
ay bu argüman ne kaden cılız
los encılız
-
EKŞİSÖZLÜKteki en akıllı yorum
burda batı seviciler
sürekli aynı şeyi söylüyo
onlar kendilerini biliyo
yani neyi sevdiğin sevmediğin beni şu derece ilgilendirir
biz dahil , o çok sevdiceğiniz batının bedavadan kullandığı yerlerin sayısı azalcak
bu vesileyle
fena mı yav
))
Ekşiden ALINTI
şayet rusya bu yaptırımlardan etkilenmezse, batıya boyun eğmeyen ülke sayısı giderek artacaktır ki bu türkiye'nin ege, doğu akdeniz, kıbrıs ve suriye politikaları açısından da son derece olumlu.
batının türkiye'yi bedavaya somürmesine uğraşan batı yandaşlarını da iç siyasette egale etmeyi başarabilirsek, batı ile kendi çıkarlarımıza göre yeni bir işbirliği fırsatı da doğabilir.
rusya'ya gelirsek, ümit özdağ'ın da dediği gibi türkiye için rusya'nın bu savaştan kesin zaferle ayrılması da, büyük bir yenilgiye maruz kalması da kötü olur.
-
-
-
Baskanlarin gorusmesi icin yeterli ilerleme kaydedildi diyor Ukranya tarafi. Acele etmeyin Ukraklar, kalinigradi almadan, saldirgan diktatoru ortacaga yollamadan birakmak yok.
Su Cin'e de el atin. Mugabesinden Ortegasindan Kastrosundan Kimyonundan butun diktatorler bu commielerin basinin altinda cikiyor.
Sosis uretir gibi diktator uretiyorlar.
-
Potin'in ;
Ukraynalı generallere darbe yapın, neo nazi yönetimini yok edeceğiz aşamasından, neo naziler kalabilir, onlarla anlaşabiliriz aşamasına gelmesinin tabiki de, 2 sebebi var.
1) Ukraynalıların, Araplar gibi teneke askerler çıkmaması
2) Ekonomik yaptırımlar (bakınız Potin turist göndermeyince, domates, biber almayınca ne olmuştu)
Daha yaptırımlar başlayalı 1 aycık olduydu, karpuz kesecedik daha !!!
Otomobil yedek parçaları bile 1 aylık kalmış Rusya'da.
Elektronik ve internet ekipmanları 6 ay yetecek kadarmış.
Muz bile ithal edememeye başlamış. Bu arada ithal edemedikleri muz, Rusya'da çok pahalanmış. 20 TL'ye çıkmış (vah benim ülkem vah çikitayı 35 - 40 TL'ye alabiliyoruz)
Yavaş yavaş Küba, Kuzey Kore istikametinde ilerlemekteydi.
Yanarım yanarım ülkeme yanarım.
Benim bildiğim bu halk, başta hayat pahalılığı, enflasyon, başımızdaki bütün musibetlerin sebebinin savaş olduğuna rahatlıkla inanır.
Nebati'nin gözleri bir başka parıldamaya başladı.
-
farkı da babam öder... miss.. 
Memento mori
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri