Sayfa 274/341 İlkİlk ... 174224264272273274275276284324 ... SonSon
Arama sonucu : 2726 madde; 2,185 - 2,192 arası.

Konu: TUCLK - Tuğçelik Aluminyum Metal Mamulleri

Bunlar inatlaştıkça ben de mal almaya devam ediyorum. Yakında nerdeyse patron kadar malım olacak.
    Bu yüzden mi yükselmiyor.
    Bedelli sürecinden mi anlamadım.
    Ben de yeterli sabır var beklerim.
    Bu arada bedelli onaylanınca sağlam para yatırmam gerekecek ama sıkıntı yok rahatım ben .
    Tuclk portföyü hesaplamasına bedelli de hesaplanmalı

2. zamanı gelince çok gidecek bendede var portfoyun %5 kadar

29.03.2022 12:59:30
    Bildirim Tipi

-
    Bildirim İçeriği

Açıklamalar
    Şirketimizin %100 yurt dışı bağlı ortaklığı olan Eurasia International LTD'nin 4.750.000 USD karşılığındaki satış işlemi resmi makamlarca onaylanmış olup işlem tamamlanmıştır.Elde edilen meblağın şirketimizin yatırım harcamaları ve işletme sermayesi ihtiyaçlarında kullanılması planlanmaktadır.

Alıntı Originally Posted by NKN Yazıyı Oku
    29.03.2022 12:59:30
    Bildirim Tipi

-
    Bildirim İçeriği

Açıklamalar
    Şirketimizin %100 yurt dışı bağlı ortaklığı olan Eurasia International LTD'nin 4.750.000 USD karşılığındaki satış işlemi resmi makamlarca onaylanmış olup işlem tamamlanmıştır.Elde edilen meblağın şirketimizin yatırım harcamaları ve işletme sermayesi ihtiyaçlarında kullanılması planlanmaktadır.
    Bir koyundan 3 post çıkmaz ama bir satıştan 4 haber çıkabiliyormuş. 1 Ayda 4 kap
    Satmaya karar verdik
    Sattık
    Onaylandı
    Parayı şurada kullanacağız.
    ...
    Bakalım sıradaki haber ne olacak.
    Şirket eskiden sık sık ihracat bağlantı haberi gönderirdi. Şimdi sadece ihracatçı ödülü haberi görebiliyoruz.
    Sanırım yeterince toplayamadılar demek ki
    .

Şirketin kasasına bu satıştan 70 Milyon nakit girdi. Hisse fiyatında tık oynama yok.

Eskiden en ufak varlık satışında hisseler günlerce tavan çekerdi.

Şirkete 70 milyon girdi, sermayesi 30 milyon.
    Hisse başı 2,5 TL nakit demek. Fakat hisse fiyatı 2,5 lira oynamadı.

Her gün yazacağım, kimse yazmasa da.

Daha önce 12 den 21 lere giderken de pek kimse yazmıyordu.

Yine portföyümde 1. hisse konumuna aldım.
    Portföy ağırlığı yüzde 42 olmuş.
    Sanırım e fazla yüzde 60 a kadar çıkabilirim. Ancak yeni alım yapmasam da yüzde 500 bedelli onaylanır ve ona katılırsam yüzde 58 ağırlığa çıkıyor zaten.

TUCLK beni yoruyor. EGSER ve AKSEN diğer hisselerim. Onları da çok seviyorum ve artık TUCLK için onlardan fedakarlık etmek istemiyorum.

Hazır bilanço günleri yaklaşırken 3 aylık kar tahminlerimi de yazayım

30-35 Milyon arası ilk çeyrek kar edeceğini düşünüyorum.

8. Ben bedelli haberi sonrası çok alım yapmadım, paylarımı tutuyorum. Bedelli sonrası paylarımı arttıracağım. Bedelli nedeniyle şuan hisseye para sokan biri birkaç ay sonra tekrardan para girişi yapmak zorunda kalacak. O yüzden baskı olduğu kanaatindeyim. Şu sürecin en kısa sürede sonuçlanması gerekiyor.

Sayfa 274/341 İlkİlk ... 174224264272273274275276284324 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •