Sayfa 30/1122 İlkİlk ... 20282930313240801305301030 ... SonSon
Arama sonucu : 8971 madde; 233 - 240 arası.

Konu: Banka Mevduat faizleri ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - VI

Alıntı Originally Posted by paramanya Yazıyı Oku
    Alattin Aktaş %9 gelir diyor. sepet dağılımına gore en yakin tahmini yapıyor .
    8.5>62.00
    9> 62.50
    9.50>63.00
    ben 8.69 bekliyorum
    tuik çok oynarsa 7.69
    hiç dokunmazsa 9.31
    bir halt olacağı yok.

2.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    ben 8.69 bekliyorum
    tuik çok oynarsa 7.69
    hiç dokunmazsa 9.31
    Tüik halleder...
    Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.

3.  Alıntı Originally Posted by GrandturkInvest Yazıyı Oku
    isgyo alış 11.13, nisan vadeli şatış 11.55. mk 50%

Viop arbitrajı Vakıfbank Özel ve Vakıf Yatırım bilemedi. Forumda biri detaylı yazabilir mi? Bana detaylı bilgi sordular. Bana garantili getiri olmaz dediler hisse senedinde Vakıfbank'tan. Nasıl olduğunu soruyorlar.

4. Türkiye'nin dış borç stokunun (mutlak değer olarak) fotoğrafı: Kamu kesimi dış borçları hafifçe artıyor, özel kesim dış borçları azalıyor, Merkez Bankası dış borçları hızla artıyor. https://t.co/7iXIpoRGuM

https://twitter.com/mahfiegilmez/sta...NkKsyGarw&s=19
    Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.

5.  Alıntı Originally Posted by sathyz Yazıyı Oku
    Viop arbitrajı Vakıfbank Özel ve Vakıf Yatırım bilemedi. Forumda biri detaylı yazabilir mi? Bana detaylı bilgi sordular. Bana garantili getiri olmaz dediler hisse senedinde Vakıfbank'tan. Nasıl olduğunu soruyorlar.
    Ben zamanında çok detaylı yazdım rakamlarla örneklerle açıkladım, her ay soran oluyor tekrar tekrar yazamıyorum kusura bakmayın. Forumda arbitraj başlığı açıldı orası daha sakin vaktim olursa bulup oraya kopyalarım.
    Çok kısa özetliyorum:
    borsada hisse alın aynı anda aynı miktarda viopta ay sonuna satım kontratı alın. Ay sonunda hisseler kontrat fiyatından otomatik satılır iki pozisyon da kapanır. Örnek 100 liradan hisse aldınız aynı anda 103 liradan satım kontratı aldınız, ay sonunda 3 lira size kaldı %3 kar ettiniz aylık, yıllık %36 eder mevduattan yüksektir. Hissenin fiyatının inip çıkması bunu etkilemez aldığınız anda satış fiyatı belli olduğundan garantili getiridir (Ufak tefek dikkat edilecekler var). Takip edilirse %40-50 arası yıllık getiri yakalanabiliyor arkadaşlar ara sıra paylaşıyor fırsat çıktıkça.

ankarada tavacı recep ustada iftara rezervasyon ayarlayalım dedik haftaya kişi başı 315 fışkırttılar
    bir halt olacağı yok.

Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    ankarada tavacı recep ustada iftara rezervasyon ayarlayalım dedik haftaya kişi başı 315 fışkırttılar
    Belediyeler ve diğerleri çadır kuran.!!
    Beleşe yemek yemeye bak.!!!!
    Yanında boş kap götür.!!
    Buzdolabını doldur.!!
    Beleşe.!!!
    Kendime masallar.!!
    Masallar dünyası.!!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

Biberde mi yemiyeaahh
    bir halt olacağı yok.

Sayfa 30/1122 İlkİlk ... 20282930313240801305301030 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •