Sayfa 34/1122 İlkİlk ... 24323334353644841345341034 ... SonSon
Arama sonucu : 8971 madde; 265 - 272 arası.

Konu: Banka Mevduat faizleri ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - VI

1.  Alıntı Originally Posted by Dudu Yazıyı Oku
    Dun orta sinif bir ozel hastaneye gittik..

Uzman dr muayanesi 185 TL

Cift tarafli omuz MR yi pazarlikla ve fatura almadan 1300 TL (Yoksa 1860 TL ) ye cektiler..

Onceki hafta EMG cekimi ozel muayenehanede nakit 1000 TL, fatura alinirsa 1080 TL..

Ogleden sonra hidroforcu geldi, hava basti gitti pazarlikla 300 TL den 200 TL ye indi, o da rica minnet... Fatura filan yok..

Dr muayene ucreti hidrofor bakimindan daha dusuk.. Onun da normali 300 TL imis..

Dedim ki gusel fiskirtmislar..

Dr da MR dan kendi komisyonunu almistir mutlaka, yoksa 185 TL ye uzman dr muayene ucreti dusuk..

Syg,
    dudu abi sen gözlüklü kedisin sana vız gelir böyle şeyler geçmiş olsun dikkat et kendine

2. Diğerleri için bilmiyorum ama faturasız muayene doğru olabilir .

Benim 275 tl verdiğim kredi kartı ile benden sonraki hasta nakite 200 tl vermiş .

Kim kime dum duma sağlık sistemi

3. Bende Kubital ve Karpal tünel sendromları var .

Doktor işini yapmayacaksan ameliyat edebiliriz yoksa tekrarlar dedi .

Aşırı PC kullanmak sebebi oldu bende çalışmasam erken emekli olur muyum dedim engel durumunun ciddiyetine bağlıdır demişti .

Fare klavye kullanama durumu malullüğe işine engel olmaz diyor devlet Kol çalışmazsa hiç o zaman oluyor sanırım.

4.  Alıntı Originally Posted by iyimser Yazıyı Oku
    Arkadaşlar uzun zamandır yazmıyorum 10 Şubat ta ağır bir ameliyat geçirdim aort anevrizması ameliyatı açık olarak yaptılar. Sizleri elimden geldiğince okumaya çalıştım. Sayın dudu şimdi yaş olarak aynıyız galiba emekli olmama rağmen üniversitede İzmir'de profa açıktan iyi bir para verdim güya özel odadaydim fakat oda da televizyon çalışmıyor eşim refakatçi olarak kaldı ne çarşaf ne de yastık vermediler ayrıca ameliyata girerken bütün ilaçları bana aldirdilar. Hastaneden çıkarken özel oda diye günlük 100tl para aldılar. Yani sözün kısası paran yoksa öl geber diyorlar. Ameliyat için sıra alamadık birde torpil bulup paralar ödedik. Tam bir rezalet
    Özlemişim burda yazmayı. Herkese saygılar.
    Geçmiş olsun.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

UHT sut fiyatlari henuz degismemis ama degisir gibi...

Alıntı Originally Posted by caliagra Yazıyı Oku
    + bugunden itibaren çiğ süt 4,70 den 5,70 e geldi +21%
    kesecek fiyat 6,70 idi
    yatirim tavsiyesi degil bilgi amacli yazilmistir

30-31 mart ta migros da 4lu UHT 1lt pinar sut 18tl idi toplasa idiniz Sayin Dudu.......

Alıntı Originally Posted by Dudu Yazıyı Oku
    Bugun gireyim pinaronline sitesine ve sut peynir stoklarimi doldurayim.
    Dinsizin hakkindan imansiz gelir diye veciz bir atasozumuzu hatirladim simdi.
    Verdik yetkiyi, gorduk etkiyi..

Syg,
    yatirim tavsiyesi degil bilgi amacli yazilmistir

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
     Alıntı Originally Posted by pilavli Yazıyı Oku
    Bunlar sizden aldıkları, faturasız dediğiniz için emin olamadım ama normalde kayıtlı işlemse sgk'dan da alıyorlar paylarını.
    Sgkli hastaya uyguladiklari fiaytlar bunlarmis.
    Dr ozelde tetkik ve tahlillerden pay almadan calismaz .
    Sistem oyle isliyor uzunca bir zamandir.
    Ciplak maas ile gecinemezler.

Syg,
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
     Alıntı Originally Posted by iyimser Yazıyı Oku
    Arkadaşlar uzun zamandır yazmıyorum 10 Şubat ta ağır bir ameliyat geçirdim aort anevrizması ameliyatı açık olarak yaptılar. Sizleri elimden geldiğince okumaya çalıştım. Sayın dudu şimdi yaş olarak aynıyız galiba emekli olmama rağmen üniversitede İzmir'de profa açıktan iyi bir para verdim güya özel odadaydim fakat oda da televizyon çalışmıyor eşim refakatçi olarak kaldı ne çarşaf ne de yastık vermediler ayrıca ameliyata girerken bütün ilaçları bana aldirdilar. Hastaneden çıkarken özel oda diye günlük 100tl para aldılar. Yani sözün kısası paran yoksa öl geber diyorlar. Ameliyat için sıra alamadık birde torpil bulup paralar ödedik. Tam bir rezalet
    Özlemişim burda yazmayı. Herkese saygılar.
    Cok gecmis olsun.
    En kotu, en tehlikeli seylerden birisidir.
    Patlarsa tam bir acil vakadir.
    Adami express yoldan goturur.
    Amaliyati da zor ve uzundur.
    Iyi yirtmissiniz farkina erken vararak.
    Gecmis olsun tekrar.
    Syg,
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

Sayfa 34/1122 İlkİlk ... 24323334353644841345341034 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız