Sayfa 629/993 İlkİlk ... 129529579619627628629630631639679729 ... SonSon
Arama sonucu : 7944 madde; 5,025 - 5,032 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XVI (16)

1. Birisi, 19 sene hazırlık yaptık, asıl şimdi başlıyor demişti..

Galiba, adam haklı.. yeni başlıyorlar..

Duhul
    Oct 2021
    İkamet
    St.Tropez . Miami . Panama . Los Angeles . Sütlüce daimi terk 84
    Gönderi
    3,668
    uzun vadede insanlar neyi hedeflediyse onu vurur , onun içün yükseği hedeflesen iyi olur. sen hedefini rolls-royce phantom araba almak koy , zaten fibonacci geri çekilme oranı kadar 61.8 geride gerçekleşecek o hedef , en azından bir tık ucuzu ghost modelini alırsın.

hayata bakarken ( hella sis farları eşliğinde ) görüş açın sevgiden olsun
    kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche

DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

4.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    İste yerli milli olmak budur, taaa ötesi yok.
    Sosyoloji de master ve doktora yapsam bu konuyu incelerdim . Muhtemelen geçemezdim ve aforoz edilirdim.
    No animal will sleep in a bed /with a sheet. Duyda sakın inanma .

5.  Alıntı Originally Posted by Desidero74 Yazıyı Oku
    İste yerli milli olmak budur, taaa ötesi yok.
    Sosyoloji de master ve doktora yapsam bu konuyu incelerdim . Muhtemelen geçemezdim ve aforoz edilirdim.
    Ancak bir konu var ki önemli

Şeytanın aklına gelmeyecek belki şeytanın aklına ancak gelecek .

Seçim de indra gandi olursa sonucu tartışmaya açık olmasın bu hâlk zaten boyle dedirtecek bir algı çalışması olabilir.

Bence kedilere dikkat etmek lazim trafoya çok alıştılar .
    No animal will sleep in a bed /with a sheet. Duyda sakın inanma .

Duhul
    Oct 2021
    İkamet
    St.Tropez . Miami . Panama . Los Angeles . Sütlüce daimi terk 84
    Gönderi
    3,668
    sürekli , kaybettiler , gidecekler, gideceklerini biliyorlar , geliyor gelmekte olan sözleri söyleniyor gerek siyasi erk gerek tele1 merdan & kongar ve benzer kişiler. keklik çantada hiç bir zaman olmadı ve olmayacak da.
    kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche

7. Kongar in gözü bozuk burnunun ucunu göremez , Merdani tanımam ama gazeteci kesimine biraz yal ver , hemen dönerler .

Pembe incili kaftan giyen kadın gibi testisli kadınlar olmalı . Her görüşünü beğenmesem de. Anca bunlar kedileri trafodan uzak tutar.

Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Tam bir algı operasyonu ...

Eğer gerçekse adam Tayyip Babasının kendine sahip çıkması için bu şekilde konuşmak zorunda...Belki adam hiç oy dahi kullanmıyor..Ama belki bir umut ; beni de görürler diye söylediğine inanıyorum....

Sayfa 629/993 İlkİlk ... 129529579619627628629630631639679729 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •