Sayfa 639/993 İlkİlk ... 139539589629637638639640641649689739 ... SonSon
Arama sonucu : 7944 madde; 5,105 - 5,112 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XVI (16)

Alıntı Originally Posted by Tinaz Yazıyı Oku
    1991 Ocak ayindan beri buralardayim.

Ogrendigim o ki, ABD ve Kanada yasanir yerler degil, ama evin varsa calismadan ayda 3.000 USD gelirin varsa, cennette yasiyorsun.

O yuzden varlikli insanlarin coluk cocuk ulkeden kacmasini cok iyi incelemek lazim.
    Uruguayda. Venezuela da 3000 dolarla oligarşi gibi yaşarsın.!!
    Kendime masallar.!!
    Masallar dünyası.!!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

2.  Alıntı Originally Posted by BOSPOROS Yazıyı Oku
    Uruguayda. Venezuela da 3000 dolarla oligarşi gibi yaşarsın.!
    Evet, haklisin.

St,Marteen diye bir ada var karaiplerde.

Nufus 30.000 kisi, kullanilan para birimi USD ve vergi de yok.

Kuba'da yasayan yabancilarin %30'u Kanada vatandasi.

Calismak zorunda olmasak cok yer var yasanacak.

3.  Alıntı Originally Posted by BOSPOROS Yazıyı Oku
    Uruguayda. Venezuela da 3000 dolarla oligarşi gibi yaşarsın.!!
    Kendime masallar.!!
    Masallar dünyası.!!!
    Orada da adama Kolombiya kravatı hediye etmesinler sendeki parayı görünce .Pis İspanik sırıtışiyla .

Rahmatlı dayim köyde " falanca filan yerde neredeyse kürkü veriyor muş " derdi

Latin amerikada kürkü kaptırmadan krallar gibi yaşamak maharet ister bi de hırvatistan sırbistan slovakya bölgesi para olduğunu anlamasınlar .

4. CHP İzmir Milletvekili Murat Bakan, daha sık tayin yapılmasının önünü açan yeni yönetmeliği eleştiren 3 bin polise soruşturma açıldığı iddiasını İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ya sordu. CHP li Bakan, Cumhuriyet tarihi boyunca bir meslek grubunda hiç bu kadar çok intihar olmamıştı. dedi.

https://www.cumhuriyet.com.tr/turkiy...Slider%20Haber

Alıntı Originally Posted by Desidero74 Yazıyı Oku
    Orada da adama Kolombiya kravatı hediye etmesinler sendeki parayı görünce .Pis İspanik sırıtışiyla .

Rahmatlı dayim köyde " falanca filan yerde neredeyse kürkü veriyor muş " derdi

Latin amerikada kürkü kaptırmadan krallar gibi yaşamak maharet ister bi de hırvatistan sırbistan slovakya bölgesi para olduğunu anlamasınlar .

Kendime masallar.!!
    Masallar dünyası.!!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

Duhul
    Oct 2021
    İkamet
    St.Tropez . Miami . Panama . Los Angeles . Sütlüce daimi terk 84
    Gönderi
    3,668
    rio de jenario' daki favelalarda , katı kütle olarak girenlerin kanalizasyondan sıvı madde olarak çıktığı en iç kısımlarında ıslık çala çala çok gezdim dolaştım , iki yol muhabbet ettim. ne bakyon la lavuk dedin mi bi afallıyorlar , sonra Türk olduğunu anlayınca makinelileri indirip , bi foto çekilebilir miyiz sizle hamza abiye dönüyo olay... yeter ki tavrını koyabilmeyi bil. Beyaz girenin kömürleşmiş iskelet olarak çıktığı asla girilemez denilen zamanlarında da Harlem' de elde kutsal kitap göğüste iman , tebliğci modunda çok gezdim gırgırına...
    kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche

Alıntı Originally Posted by Lucky Player Yazıyı Oku
    rio de jenario' daki favelaların , katı kütle olarak girenlerin kanalizasyondan sıvı madde olarak çıktığı en iç kısımlarında ıslık çala çala çok gezdim dolaştım , iki yol muhabbet ettim. ne bakyon la lavuk dedin mi bi afallıyorlar , sonra Türk olduğunu anlayınca makinelileri indirip , bi foto çekilebilir miyiz sizle hamza abiye dönüyo olay... yeter ki tavrını koyabilmeyi bil. Zamanında beyaz girenin kömürleşmiş iskelet olarak çıktığı asla girilemez denilen zamanlarında da Harlem' de elde kutsal kitap göğüste iman , tebliğci modunda çok gezdim gırgırına...
    Putra şekerini fazla kaçırmışsın yine.!!
    O gezdiğin yer ankara altındagdaki çinçin mahallesi.!!!
    Kendime masallar.!!
    Masallar dünyası.!!!

Sayfa 639/993 İlkİlk ... 139539589629637638639640641649689739 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •