-

Originally Posted by
ayhan53
ben 8.69 bekliyorum
tuik çok oynarsa 7.69
hiç dokunmazsa 9.31
ENAG 11 kusur demiş bakalım resmi rakam kaç gelecek
bir halt olacağı yok.
-
Entersan bisi olarak su mevzuu ya deyinmek isterim
Diyelim ki gayrimenkul aldiniz ev aldiniz villa aldiniz dukkan yada tarla
bunun piyasa degeri enflasyon ile yuzde 100 artti ama vergisi bes bin lira idi on bin lira oldu
ama siz bir milyon degerinde iken birden iki milyon tl oldu bu sizde iken de vergi ayni satarken de ek bir para talep edilmiyor ama eurobond ve diger kazanc larda beyan zorunlulugu kisminda gectiniz mi yuzde 20 civarinda yada daha cok vergiyi oduyorsunuz.......
Burada haksizlik yok mu yani gayrimenkule tesfik var ama bond aldiniz mi yakaladiklarinda yakarlar.......

Originally Posted by
samreit
TR vergi mevzuatinin diger ülkelerle pek bir farki yok. Vergi limitleri degisir o kadar.
-
O zaman okkali bir vergi verdiniz ve ilk yatirdiginiz doviz miktarinda buharlasanlar oldu, ne dersiniz......

Originally Posted by
shark
TR Eurobond’u ile ne işiniz var. Rezervler-50 milyar dolar. Ödeneceğinin bir garantisi var mı? Bende vardı hepsini elden çıkardım.
Yatırım tavsiyesi değildir…
-
Adana da cukurova uni balcali hastanesi de ole idi.
20 sene once Adana da idim, bahcede millet sabahliyor gorurdum..
Simdi de ayni dir........

Originally Posted by
Tbey35
Geçmiş olsun. Acil şifalar. Ege bölgesinde oturanların çoğu Ege Üni. Has. geliyor. Hastane bahçesinde sabahlayanları, çaresiz insanları glörmek insanın içini sızlatıyor.
-
Ciller zamaninda kusburnu cay vardi falan filan.........

Originally Posted by
111222333
100gr döner 68 TL olmuş
/
Manda kaymağı bitmiş
-
istanbul taksi cileri o araclari beyzbol sopalari ile kirar doker ama hayvandan daha hayvandir onlar......

Originally Posted by
blue70
Asil mesele milletin köye taşınması lazım.bu fiyatlarla sehirde yasayamaz insanlar.uyduruk mesleklerle.asgari ücret yetmez.arttirmakta işsizliği arttırır.yakinda robotlar çalışacak çoğu işte.surucusuz taksiler.
-

Originally Posted by
servetbey
istanbul taksi cileri o araclari beyzbol sopalari ile kirar doker ama hayvandan daha hayvandir onlar......
Robot polislerde onları döver [emoji39]
-

Originally Posted by
111222333
100gr döner 68 TL olmuş
/
Manda kaymağı bitmiş
tuikde ayıp etti
hatta eşşeğin şeyine su kaçırdı
bu gidişle önümüzdeki ay eksi çıkarır
bir halt olacağı yok.
Gönderi Kuralları