Savunma= Devlet politikaları, siyasi engeller, Ürünlerin Katma değerli kısmının dışarıdan temini (Motor aksamını üretememek) düşündürüyor.
Savunma= Devlet politikaları, siyasi engeller, Ürünlerin Katma değerli kısmının dışarıdan temini (Motor aksamını üretememek) düşündürüyor.
" Bir avuç toprak, biraz da suyum ben.. Neyimle övüneyim, işte buyum ben..'' Yunus Emre
Petrokimya hakkında söylediklerin de çok doğru, fiyatların artması enflasyonu tetikler alım gücü düşünce talep daralması görülür ikisi bir araya geldiğinde stagflasyon tehlikesi ortaya çıkar ki abd tarafında bile bundan bahsedilmeye başlandı.
DÜNYA bir tarafa bir şeylere doğru evriliyor, bu evrilme de belki de küçükler yok olacak büyükler tekel olacak tahmin etmekte zor.
BRENT 2022 ocak ayında kanal üzerine çıktı gerginlikleri arttırıp isterlerse 200- 250 usd civarına kadar götürebilirler.
1-Vatandaşın bilançosu iyiye gitmiyor. 2-Her geçen gün fakirleşiyor. 3-Harcama bütçesi azalıyor.
Görünüm böyle iken;
1-Demir Çelik Sektörü (İnşaat)
2-Petrokimya Sektörü (Sanayi)
3-Savunma Sektörü (Güvenlik)
4-Gıda Sektörü (Tüketim)
Ön plana çıkan sektörler olamazlar...
" Bir avuç toprak, biraz da suyum ben.. Neyimle övüneyim, işte buyum ben..'' Yunus Emre
Seni sevmeyen ölsün İzcan im.
Agalaarr,
Elinize, aklınıza, yüreğinize sağlık. Hafta sonu bilgi ziyafeti yaşattıniz .sagolun varolun.
Son düzenleme : selimtogrul; 04-04-2022 saat: 11:39.
Acı veriyorsa geçmiş; geçmemiş demektir.
" Artık üç kişi takılıyoruz. Ben...Keyfim...Ve kahyası...Gerisinin......"
Sağolasın Sultan 3.Selim Abim...
Yer İmleri