Sayfa 665/993 İlkİlk ... 165565615655663664665666667675715765 ... SonSon
Arama sonucu : 7944 madde; 5,313 - 5,320 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XVI (16)

1. Cübbeli Ahmet, İmam Hatip Liseleri nde artan deizm ve ateizm oranları ile ilgili yayımladığı videoda Solcudur, komünisttir, kemalisttir bu aileler sanıyorduk, yüzde 70 namazlı, abdestliymiş ifadelerini kullandı.

https://www.cumhuriyet.com.tr/turkiy...Slider%20Haber

Keske baksaydin en cok sapik hangi ortamda yetisiyor diye.

2. Döviz büroları altında sabitlemeyi bıraktı .

Al gülüm ver gülüme geçti

Duhul
    Oct 2021
    İkamet
    St.Tropez . Miami . Panama . Los Angeles . Sütlüce daimi terk 84
    Gönderi
    3,668
     Alıntı Originally Posted by Pscyokinesis Yazıyı Oku
    Döviz büroları altında sabitlemeyi bıraktı .

Al gülüm ver gülüme geçti
    gene de ayaklıda kendi aralarında akşam da mahsuplaşabilirler.
    kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche

4.  Alıntı Originally Posted by Joe Dalton Yazıyı Oku
    dövizi baskılayıp enflasyonu tutamazsan.. turizm için sıkıntı olmaz mı..
    otelciler alkolü gıdayı 2 katı artmış fiyatlarla alırken.. kazandığı döviz o kadar artmazsa nasıl olacak..
    Turizm sektoru nasil olacak bilmiyorum. Turkiyenin rekabet gucu vardi ispanya, yunanistan ve italya ya gore gida ve alkol , konaklama fiyatlari uygundu.

Eskiden ingiliz musteri tatile gelirdi. Ulkesindeki market fiyatina veya daha ucuza icerdi. Simdi bizde zamlar, enflasyon aldi basini gitti. Markette 1 efes 30 tl yaklasti herhalde. Uzun suredir takip etmiyorum.

Ingiltere aldi magazasinda 4 lu bira 3.25 pound , 4 bira yaklasik 60 tl.

https://groceries.aldi.co.uk/en-GB/p.../4088600241319

Bu sene hersey dahil otellerdeki acik bufe vb. maliyetler oldukca yukselecektir herhalde. Elektrik maliyetleri ayni sekilde.

Ruslar 9 nisanda ucusa basliyormus. Gelseler bile odeme nasil olacak usd kullanmalari yasak diye biliyorum , ayrica alim gucleri ciddi oranda dustu.

Turkiye ile cok fiyat farki olmayacaksa eger ingiliz turistler , ispanya veya italyayi tercih edebilirler. Booking den bakayim dedim ama yurtici otelleri gostermiyor. Tam anlamiyla acmadilar bir turlu, yari yasakli gibi.

5. Sade vatandaşa bıraktı o zaman diyelim .

Hareket çok olunca gitgel riski istemiyorlar demek ki
     Alıntı Originally Posted by Lucky Player Yazıyı Oku
    gene de ayaklıda kendi aralarında akşam da mahsuplaşabilirler.

Duhul
    Oct 2021
    İkamet
    St.Tropez . Miami . Panama . Los Angeles . Sütlüce daimi terk 84
    Gönderi
    3,668
     Alıntı Originally Posted by BOSPOROS Yazıyı Oku
    Cübpeli Ahmet hoca ile nerde tanıştın.???
    Hariri ailesiyle .!!!!
    Ne zaman kanka oldun.???
    Roman Abromoviçin gizli kasası.!!
    Diyorlar sana.!!!

Doğrumu.????
    Kendime masallar.!!
    Masallar dünyası.!!
    ters yazmışsın orayı.

crash bandicoot firarda !!
    kendime masallar !!
    mississippininpipisi dünyası !!
    kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche

7.  Alıntı Originally Posted by Black Mirror Yazıyı Oku
    Turizm sektoru nasil olacak bilmiyorum. Turkiyenin rekabet gucu vardi ispanya, yunanistan ve italya ya gore gida ve alkol , konaklama fiyatlari uygundu.

Eskiden ingiliz musteri tatile gelirdi. Ulkesindeki market fiyatina veya daha ucuza icerdi. Simdi bizde zamlar, enflasyon aldi basini gitti. Markette 1 efes 30 tl yaklasti herhalde. Uzun suredir takip etmiyorum.

Ingiltere aldi magazasinda 4 lu bira 3.25 pound , 4 bira yaklasik 60 tl.

https://groceries.aldi.co.uk/en-GB/p.../4088600241319

Bu sene hersey dahil otellerdeki acik bufe vb. maliyetler oldukca yukselecektir herhalde. Elektrik maliyetleri ayni sekilde.

Ruslar 9 nisanda ucusa basliyormus. Gelseler bile odeme nasil olacak usd kullanmalari yasak diye biliyorum , ayrica alim gucleri ciddi oranda dustu.

Turkiye ile cok fiyat farki olmayacaksa eger ingiliz turistler , ispanya veya italyayi tercih edebilirler. Booking den bakayim dedim ama yurtici otelleri gostermiyor. Tam anlamiyla acmadilar bir turlu, yari yasakli gibi.
    Herhangi bir tatil sitesine git

Akdenize kiyi ulkelerin hepsini arastir. Hersey icinde 5 yildizli otellerde Turkiye 2 kat daha ucuz. Bu bazen 3 kat oluyor bazen 1,5 ama su anda 2 kat

Turkiye liderligi hickimseye hicbir zaman kaptirmadi bu alanda.

Ha bana sorsan asla otellerdeki yemegi yemem. Cunku herkes biliyor 1 yildizda olsa 5 yildizlida olsa dunku yemekler sekil degistirip tekrar isitilip konuyor bufeye. Ama o ayri konu tabi

8.  Alıntı Originally Posted by Lucky Player Yazıyı Oku
    ters yazmışsın orayı.

crash bandicoot firarda !!
    kendime masallar !!
    mississippininpipisi dünyası !!
    hamza abi google yıllık verilerine göre turkish mom ve turkish girl kelimelerini en çok aratanlar afganlar ve pakistanlı pakolar çıkmış buradan ne anlamalıyız?

girl ü anladık da mom derken bize bişey mi söylemeye çalışıyorla

Sayfa 665/993 İlkİlk ... 165565615655663664665666667675715765 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •