Sayfa 675/993 İlkİlk ... 175575625665673674675676677685725775 ... SonSon
Arama sonucu : 7944 madde; 5,393 - 5,400 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XVI (16)

Alıntı Originally Posted by watcher46 Yazıyı Oku
    Doğru söze ne denir,bir insanın kendi ülkesine sahip çıkması,üniversiteyi bitirdiği gün işi olsun olmasın kendi sağlık hizmetinden faydalanmak isteyen evladı için zorunlu GSS primi öderken elin Suriyeli hırbosunun tüm sağlık giderlerinin yaklaşık 10 yıldır vergileriyle karşılanmasından artık iyice rahatsız olması faşistlikse,yazın beni de o listeye.....

Böyle giderse 10-20 yıla kendi ülkemizde azınlık olacağız;geçen Suri nin biri ağlıyordu;TC vatandaşı olunca doğumda para istediler biz fakiriz diye...ulan,madem fakirsin ard arda neden 3 çocuk yapıyorsun? tabi biz enayiler bakarız....

Kendime masallar.!!
    Masallar dünyası.!!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    4,831
     Alıntı Originally Posted by Moruk Yazıyı Oku
    Misafirlik 6 ay bir sene olur
    Hem geliyon
    Hem Türkçe öğrenmiyon
    Amerikaya gitmek istiyon )
    Başvurunu yap
    Git ülkende bekle
    Vatandaşlık alanları, vatandaşlıktan çıkarma imkanı varmıdır....

3.  Alıntı Originally Posted by watcher46 Yazıyı Oku
    Yahu hepimize bir şeyler oluyor,en üst kademeden sgk primini neredeyse 30 yıl ödüyorum benim ve bu asalakların aldığı sağlık hizmeti aynı...bu bedel ödemek değil mi?bu asalaklar milletin aşına,işine ortak,her geçen gün hayat kalitemiz düşüyor,ortalama bir Türk aile 2.ci çocuk için düşünürken bunların5,6,7 hatta 8.ci çocuklarına gerek ödediği vergiler,gerekse kendi alması gereken refah payının bu asalaklara sosyal-insani yardım adı altında aktarılmasıyla bedel ödemiş olmuyor mu?
    Peki butun bu olumsuzluklara ragmen neden Tayyip Erdogan bunlara vatandaslik vermekte israrci?

4.  Alıntı Originally Posted by watcher46 Yazıyı Oku
    Yeni fiyatları bilmiyorum ancak Türk Telekom daima en pahalı fiyatı verir;sınırsız 75 mb hız :95 tl+ her getirdiğin kişi için 5 tl indirim 85 tl den kullanıyorum,firma:netspeed(tüm internet sağlayıcı firmalar Türk Telekomdan alıyor,toplu alımda hesaplı aldıkları için daha hesaplıda satıyorlar)
    Soz konusu firmayi bende kullaniyorum 3 yildir. Memnunum henuz bir sorun yasamadim.

Yeri degil ama internet fiyatlarindan aklima gelmisken sorayim. Kusura bakmayin.

Ayakkabi alirken hangi firmalari tercih ediyorsunuz. Nike , skechers , adidas , puma gibi yabanci markalarda fiyatlar en asagi 600-700 den basliyor ve eskisine gore kalitesiz urunler gibi geldi bana. Kalitesiz bir ayakkabiya insanin 600-700 tl vermeye eli gitmiyor. Bu markalar yerine inci , dockers gerli , greyder gibi markalari tercih etmek daha mantikli degil mi ? Hakiki deri guzel ayakkabilar var gibi geldi bana. Gunluk kullanim ve max 1-2 saat yuruyus icin kullanacagim. Diger onerilere acigim.

Tesekkurler , Saygilar.

5.  Alıntı Originally Posted by watcher46 Yazıyı Oku
    insani yardım adı altında aktarılmasıyla bedel ödemiş olmuyor mu?
    iş işten geçti... sadece saat tikliyor..
    cehenneme geden yol, iyiniyet taşlarıyla döşelidir..
    yapılmaması gerekenleri, vicdani/manevi sömürüyle yaptılar/tırdılar..
    Memento mori

Alıntı Originally Posted by Black Mirror Yazıyı Oku
    Soz konusu firmayi bende kullaniyorum 3 yildir. Memnunum henuz bir sorun yasamadim.

Yeri degil ama internet fiyatlarindan aklima gelmisken sorayim. Kusura bakmayin.

Ayakkabi alirken hangi firmalari tercih ediyorsunuz. Nike , skechers , adidas , puma gibi yabanci markalarda fiyatlar en asagi 600-700 den basliyor ve eskisine gore kalitesiz urunler gibi geldi bana. Kalitesiz bir ayakkabiya insanin 600-700 tl vermeye eli gitmiyor. Bu markalar yerine inci , dockers gerli , greyder gibi markalari tercih etmek daha mantikli degil mi ? Hakiki deri guzel ayakkabilar var gibi geldi bana. Gunluk kullanim ve max 1-2 saat yuruyus icin kullanacagim. Diger onerilere acigim.

Tesekkurler , Saygilar.
    Sanırım en az 20 yıldır sadece Dockers kullandım , kullanıyorum. Herhalde mezara kadar da devam.
    Rahat , çorap gibi ve sağlam. 2- 3 çift alırım genelde , kampanyalı takip ederim. Mesela 2.çift %50 iskontolu gibi. Eskidiğinden değil , giymekten bıktığım için aynı ayakkabıyı , o şekilde atarım. Eskimesini beklesem 5 yıl rahat gider. Tavsiye ederim.

Duhul
    Oct 2021
    İkamet
    St.Tropez . Miami . Panama . Los Angeles . Sütlüce daimi terk 84
    Gönderi
    3,668

Tesekkurler , Saygilar.
    Ben ilkeli bir insanım. Anlamlı ve anlamlandırılabilen yanıt verebilmem için veriyi akıl ve sezgi ile özümserken , veride yanıtın rasyonelliğini etkileyecek, yanıt sahibinin yorumuna açık olan tanımlama görürsem , derhal verinin kaynağına ulaşıp , o kısımla ilgili soru sorarım. Evet size soruyorum o halde.
    kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche

Tesekkurler , Saygilar.
    Ben spor giyimde skechers kullanıyorum çok rahat bide içe basmada ayak tabanını destekleyen sistemi nedeniyle sağlıklı rahatvqyakkabılar
    bir halt olacağı yok.

Sayfa 675/993 İlkİlk ... 175575625665673674675676677685725775 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •