Originally Posted by selimtogrul bu da sorulur mu ? Heeee anladım çiziliydi zaten o istersen yapıştırayım.
Originally Posted by Dandanakan Çıkarken bıraktığı gap biraz tedirgin etti gri trend 33.50 burayı tekrar denerse bakarız. Demiştim, Temettü sonrası güncel gri çizgi 32.10 gibi gapı kapattı izlenebilir.
OYAK çizgiye hapis ettim onu bir türlü üzerinde haftalık kapanışlar yapamadı.
Tabi işin şakası bu, Kulakları çınlasın obblomov ustanın deyişi ile all time hight ( Tüm zamanların yükseği ) üzerinde haftalık kapanışlar görmek gerekir.
Originally Posted by Dandanakan OYAK çizgiye hapis ettim onu bir türlü üzerinde haftalık kapanışlar yapamadı. Çızgıların efendisi oraya bir tane daha çızgı çekinde hisse kurtulsun cendereden. Bu arada günaydın yazayımda vatandaş görsün saat kaçta gelmişim diye
Acı veriyorsa geçmiş; geçmemiş demektir. " Artık üç kişi takılıyoruz. Ben...Keyfim...Ve kahyası...Gerisinin......"
Originally Posted by selimtogrul Çızgıların efendisi oraya bir tane daha çızgı çekinde hisse kurtulsun cendereden. Bu arada günaydın yazayımda vatandaş görsün saat kaçta gelmişim diye Ne diyeyim şimdi Tünaydın olsun OYAK all time hight devrede geçerse bakarız.
Originally Posted by Dandanakan Sıkıştı bi tarafa patlayabilir.
Originally Posted by Dandanakan Ne diyeyim şimdi Tünaydın olsun OYAK all time hight devrede geçerse bakarız. Geçti bu günlük fakat iki hafta kapanış görelim üste çizgiyi çektim izleyelim.
Forum Rules
Yer İmleri