Sayfa 108/916 İlkİlk ... 85898106107108109110118158208608 ... SonSon
Arama sonucu : 7321 madde; 857 - 864 arası.

Konu: ICBCT - ICBC Turkey Bank

1. arkadaşlar bu hisse 1. nisanda 104.76 bedelli verdi hesaba p.tesi geçeçek yeni al sat bu bedelli dışında

2. p.tesi daha da düşecek modu ne saçma. elinde olan niye p.tesiyi beklesin şimdi satar o mantıkla

Sent from my iPad using hisse.net

3. seans sonuna doğru biraz toparlanacağını düşünüyorum

Sent from my iPad using hisse.net

4. bedelliye katılan aracı kurumlar süre beklemeden al sat yapabiliyor sadece bizim gibi küçük yatırımcının hesabına hisse gelmeden işlem yapamıyor. büyük yatırımcılar çoktan satmışlardır
    haftıya rüzgarmı poyrazmı karayel mi nereden ne esecegi belli degil artı da eksi de olur

5. Arkadaşlar 3,62 alış fiyatım , ortalama düşürmek için beklemeli mi ?

6.  Alıntı Originally Posted by alicingifeli Yazıyı Oku
    bedelliye katılan aracı kurumlar süre beklemeden al sat yapabiliyor sadece bizim gibi küçük yatırımcının hesabına hisse gelmeden işlem yapamıyor. büyük yatırımcılar çoktan satmışlardır
    p.tesi 3.0x lerden satıp 4lere geldiğini de görebiliriz, ya da dip olur. kumar bu borsa değil ki. kurumsal olsa galip şimdi kodeste olurdu

YTD

7.  Alıntı Originally Posted by alicingifeli Yazıyı Oku
    bedelliye katılan aracı kurumlar süre beklemeden al sat yapabiliyor sadece bizim gibi küçük yatırımcının hesabına hisse gelmeden işlem yapamıyor. büyük yatırımcılar çoktan satmışlardır
    haftıya rüzgarmı poyrazmı karayel mi nereden ne esecegi belli degil artı da eksi de olur
    Adil dövüş olmuyor bu borsanın gerçeği büyük yatırımcılar daha önceden satabiliyorlarsa pazartesi çok düşüş beklemek yersiz o zaman panikle satanların malını alırlar altlardan.

8.  Alıntı Originally Posted by canaras Yazıyı Oku
    Arkadaşlar 3,62 alış fiyatım , ortalama düşürmek için beklemeli mi ?
    kimseyi referans almayın, bilsek öyle seyretmezdik. bu kadar spekülatif bir hissede kısa zamanda ya pişman olursun ya pişmiş kelle gibi sırıtırsın. ben pişman grubundayım

YTD

Sayfa 108/916 İlkİlk ... 85898106107108109110118158208608 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •