Sayfa 97/1122 İlkİlk ... 478795969798991071471975971097 ... SonSon
Arama sonucu : 8971 madde; 769 - 776 arası.

Konu: Banka Mevduat faizleri ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - VI

1.  Alıntı Originally Posted by blue70 Yazıyı Oku
    Evde bira zor.uzun sürüyor.yapmasi.ayni hesaba gelir.
    Boş zamanı olan için mantıklı bir hobi. Çalışan adamın uğraşacağı çile değil. Bir kere yaptım içtim fena değildi. 2. sefere sabrım yok. Emeklilikte uğraşırım yeniden.

Alıntı Originally Posted by bahri Yazıyı Oku
    Alkolsüz bira peja bile pahalı 33 lük 17 lira Bosna birası bari alkolsüz birayı ithal etmeyelim efes el atsın şu işe
    Bildiğim kadarıyla efesin var ama iç piyasaya veriyor mu bilemiyorum...

Duhul
    Oct 2021
    İkamet
    St.Tropez . Miami . Panama . Los Angeles . Sütlüce daimi terk 84
    Gönderi
    3,668
     Alıntı Originally Posted by heval Yazıyı Oku
    malt içeceği her yerde var
    kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche

Elbette hepsi nominal den itfa gununde odenir...

Alıntı Originally Posted by dell14 Yazıyı Oku
    işbank ta gordum ama stok yok tu..fiyatı 103.000 primlenmiş bu ,vade sonu odeme 100.000 degilmi ?
    yatirim tavsiyesi degil bilgi amacli yazilmistir

Yillik deger artisi kadar vergi verilmesi lazim. Biz nasil eurobond da yada temettu de vergi veriyorsak onlar da ev mulk arsa dukkan kazanclarindan vergi odemeleri lazim. Ben kupon aliyorum ama satmiyorum ki hesabima para geliyor ama catir catir da vergisini veriyorum. Onlar da 1milyon tl olan evi 3 milyon oldu ise vergisini verecek.........

Alıntı Originally Posted by ajfa Yazıyı Oku
    bir kaç yıl önce 5 milyon tl üzeri konutlara kallavi bir vergi gelmişti, sonra zenginler ayaklandı geri alındı. o zamanlar 5 milyon tl üzeri yalı sahipleri emekliler ne yapacak gardaşım diye haberlerde çıktı, fatih altaylı bile yazmıştı.

şimdi hamdolsun halkımız zenginleşti. herkes milyonluk ev sahibi oldu. e tabi kümesler, kapanlar da dolmaya başladı. adamlar resmen zirve fiyatlardan yıktı millete betonu, o parayla da dolara geçtiler. emlak vergilerinde hunharca bir düzenleme kapıda bence.
    yatirim tavsiyesi degil bilgi amacli yazilmistir

6.  Alıntı Originally Posted by Patrick Bateman Yazıyı Oku
    Bilmediğiniz işlere bulaşmayın.

ytd

Arbitraj konusuna gelirsek, herkesin ulaşabildiği bu piyasalarda böyle fark oluşabilmesi ilginç... bir riski yoksa değerlendirmekten zarar gelmez. Ben vadeli işlemler konusuna hakim değilim, ilgimi de çekmiyor.
    Başka türlü öğrenilmiyor, küçük bir parayla denemek lazım öğrenme ücreti olarak kabul ederseniz sorun olmaz. İşlemlerde alt limit olmuyor zaten. Ben varantı böyle tecrübe ettim mesela.

Arbitraj konusuna gelirsek mevduat faizlerinin mevcut durumunda insanların daha yüksek getiri arayışı var, spot-viop farkından faydalanmak bu açıdan cazip oluyor, aylık %3-4 vergisiz stopajsız getiri alınabiliyor halen. Aslında buna arbitraj demek doğru değil arbitraj gerçek zamanlı fiyat farkından elde edilir, burada bir aya varan sürede beklemek gerekiyor, hisse taşıma karşılığında bu getiriyi alıyorsunuz, hisse taşıma ücreti de diyebiliriz, al bu hisseleri bir ay tut sonra geri sat %3-4 karını al hisse fiyatı seni ilgilendirmez demek gibi birşey.

Forumda arbitraj başlığı açıldı isteyen orayı inceleyebilir.

7.  Alıntı Originally Posted by heval Yazıyı Oku
    alkolsüz olarak sadece peja ve macrocenter da satılan İspanyol estrella var efesin hiç görmedim

Alıntı Originally Posted by Delta Heavy Yazıyı Oku
    bunun konu ile ne ilgisi var neden sürekli yazıyorsunuz
    https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=53091

Sayfa 97/1122 İlkİlk ... 478795969798991071471975971097 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •