Sayfa 345/614 İlkİlk ... 245295335343344345346347355395445 ... SonSon
Arama sonucu : 4905 madde; 2,753 - 2,760 arası.

Konu: POLHO - Polisan Holding

1.  Alıntı Originally Posted by temel analizci Yazıyı Oku
    Şimdi ben bu yazının neresini düzelteyim sayın realiter.
    Aklıma dayımın anlattigi hikaye geldi

Öncelikle Anlattığın şey fıkra değil olsa olsa bir hikaye olur, ayrık otu sarmaşıkgillerden degil bugdaygillerdendir, ha birde ayrık otu sonradan niye sarmaşık oldu

Sözün özüne gelelim ben bu başlıkta yazmayı sevmiyorum artık bilen bilir. Neredeyse hiç bilgi paylaşılmaz elimde olmadığı zaman bile dedim ki ya bari bilanço tahmini yapalım yok

Ama tartışma ortamı deyince aman Allahım hiç olmadığı kadar yazışma olur ya arkadaşlar bir insan güvenmediği kağıtta niye durur. Bakın ben 1 yıl once Sasa ile eş değer tuttuğum bu kağıdı zaman geldi tamamen zararına satıp çıktım. Emin olun ben hem realiterden hem thyshine den daha fazla inanıyordum satarken bile ya siz niye satmiyirsunuz benim kadar inanmıyorsanız bu kağıdı. Gidin madem bu kadar iyisiniz başka bir kağıt alın yada buraya yazmayın bekleyin neden buraya yazinyazip duruyorsunuz anlamak zor.
    Ey gidi günler ey! Zamanın birinde Sn. Temel analizci, polho yu savunurken. Bana hitaben " siz pendik deki arsanın yerini biliyormusunuz" diyordu. Bizde bilsek ne olacak,reklamı yapılan şeylerden hayır çıktığını hiç görmedik diyorduk. şimdi ,"sattık aldık" diyorsunuz. O günlerde toz kondurmuyordunuz ,bugün olduğu gibi.polhoya. Hatırlarmısınız. Sn. kartal41'in noktasız virgülsüz yazdıgı zamanı.Demekki polhuyu aldığınız zamanla sattığınız zaman yorumlarınız farklı olyor. ytd
    HERKES KENDİ GELECEĞİNİN MİMARIDIR.

2.  Alıntı Originally Posted by realiter Yazıyı Oku
    Ey gidi günler ey! Zamanın birinde Sn. Temel analizci, polho yu savunurken. Bana hitaben " siz pendik deki arsanın yerini biliyormusunuz" diyordu. Bizde bilsek ne olacak,reklamı yapılan şeylerden hayır çıktığını hiç görmedik diyorduk. şimdi ,"sattık aldık" diyorsunuz. O günlerde toz kondurmuyordunuz ,bugün olduğu gibi.polhoya. Hatırlarmısınız. Sn. kartal41'in noktasız virgülsüz yazdıgı zamanı.Demekki polhuyu aldığınız zamanla sattığınız zaman yorumlarınız farklı olyor. ytd
    Benim burada aldığım zamanda sattığım zamanda hep yorumum aynıydı hatta yazılarımda elimde olmadığını yazardım o yazılarımın hepsinde de polho yu ovuyordum. Benim burada polhoyu yerdigim tek bir adet bile mesaj bulamazsın. İyi ki burada kayıtlı yazilar duruyor. Benim bir tane elimde hisse yokken (senin sürekli yaptığın gibi) hisseyi düşürmek için yazdığım yaziyi bulup buraya atarsan bir daha bu başlığa yazı yazmam ama sen bulamazsan dünyanın en büyük müfterisisin. Bu da sana arastirman için biraz gaz versin.

Ya elimde olmadığı zaman sürekli yazdım elimde yok ama hisse güzel diye bu kadar müfteri olunmaz
    Son düzenleme : temel analizci; 10-04-2022 saat: 19:16.

3. Sadece bir tanesini atıyorum yazılarımdan aslında bu bile bana utanç geliyor ama belki beni yeni tanıyanlar varsa yanlış tanitmasin mufteriler diye atıyorum buraya yoksa beni burada en sevmeyen bile benim bu hisse hakkında kötü bir şey yazmadığını bilir. Bu yazı ve bu yazinın üstlerini oku ben bdayi nin felsefesi ile yazdığımı bile yazmışım iftiranın bile biraz inandırıcılığı olmalı inanırsın inanmazsin onu bilmem ama ramazanda su yaptığına bak
    Ha bu arada bankacina selam söyle artık başka hisseye baksın de ki "temel analizci geri gelmiş hisseye"

Alıntı Originally Posted by temel analizci Yazıyı Oku
    Ben elimde olmayan kağıdı kotulemem hele hele polho gibi bir kağıdı asla kotulemem, ben bu tarzı bdayimdan öğrendim ve öğreniyorum. Kimse bana beddua etmesin hayırla ansin yeter. Ama bu konuda art niyet yada yanlış anlaşıldığımı düşünürsem yazmayı keserim. Elinde olanlar bile hisseyi kötülerken gelip yazdım yakın zamanda benim elimde yok ama methediyorum hisseyi.hemde almak isteyen biri olarak yani kanser etmem sizi ama hisseye girersem yorumlarımı yaparım şirketin olumsuz yonlerinide olumlu yonlerinide ele alırız.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Körfez/Kocaeli
    Gönderi
    1,385
     Alıntı Originally Posted by temel analizci Yazıyı Oku
    Sadece bir tanesini atıyorum yazılarımdan aslında bu bile bana utanç geliyor ama belki beni yeni tanıyanlar varsa yanlış tanitmasin mufteriler diye atıyorum buraya yoksa beni burada en sevmeyen bile benim bu hisse hakkında kötü bir şey yazmadığını bilir. Bu yazı ve bu yazinın üstlerini oku ben bdayi nin felsefesi ile yazdığımı bile yazmışım iftiranın bile biraz inandırıcılığı olmalı inanırsın inanmazsin onu bilmem ama ramazanda su yaptığına bak
    Ha bu arada bankacina selam söyle artık başka hisseye baksın de ki "temel analizci geri gelmiş hisseye"
    Hocam bosverin. ramazan ayında milleti kizdirmsktan başka bi işe yaramıyor yaptığı. kim ne derse desin. bisey ispatlamaya gerekmiyor.

hayirli kazançlar
    Vakitsiz öten horozun başını keserler...

5. Siz bu boş adamı ciddiyemi alıyorsunuz? Yapmayın etmeyin adam elinde olmadığını ağzından kaçırmış hisseyi kaçıracak diye ....korkusu sarmış ona duymak istediklerini yazın.
    .

6. "LAFIN TAMAMI AHMAKLARA SÖYLENİR" Mayıs 2023'te Görüşmek Üzere Dostlar; Benden şimdilik bu kadar... Sağlık, Huzur, Neşe ve Keyifle Kalın.... Sözüm Dostadır; Seçime bir kala ben (tedbir amaçlı) herşeyden kaçarım... Seçim sonucu Paşa Paşa gideceklerini düşünen (hele ki bu enflasyon ortamında) sımsıkı sarılsın malına; lakin İstanbul seçimlerinde vuku bulduğu gibi "Ben oynamıyorum ver misketlerimi" diyeceklerini düşünen değil Borsadan ülkeden kaçsa haklıdır. Dikiş Tutmaz Sabri Abimiz ne güzelde söylemiş "Burası Karışacak Vaziyet Alın". https://youtu.be/NIPM-RvD3Ps

F5321 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Son düzenleme : Ünsüz Düşünür; 11-04-2022 saat: 05:05.

7. Seçime kadar rahat olun. Hatta Takkali, Takunyalı müridlere ortak olanlar çok daha rahat olabilirler...Bu onlar için belkide son şans ve son dans.... Ultra bedelliler, Fiyatı 2 ye katlayıp patron satışları, Eksi sermayeye rağmen yüksek bedelli sermaye artışları (güncel örnek Martı), İçi boş İştirak Halka arzları, emmeli gömmeli konulu her türlü filmin çevrileceği kritik zamanlara giriyoruz. Sağlıcakla kalın

8.  Alıntı Originally Posted by Ünsüz Düşünür Yazıyı Oku
    Sayın Thyshine bana öyle geliyorki bu yolculukta ilk istasyonda , olmadı 2.istasyonda inmeye büyük adaylardan birisin. Büyük ihtimalle alırken %10 kârı görüp satmanın hesabını yapıyordun ama sen aldığın günden beri düştü ve sana satış fırsatı vermedi (Hangimizin başına gelmedi ki). Bu yüzden hisseye olan öfkeni, kızgınlığını anlıyorum, kendince haksızda sayılmazsın. Neler neler uçtu gitti, "ahh şunu alsaydım vahh bunu alsaydım" diye için içini yedi. ( Hayatında bu duyguyu yaşamayan zaten yok, yalnız değilsin ) 5-6 ay evvel iyi bir fiyattan evimi sattım, sonra sağlam bir şirkete yatırım yapmak için şirket bilançolarını detaylı inceledim; karar aşamasına geldiğimde masada finale 3 şirket ulaşmıştı. AKSA, ALARKO ve POLHO.. Kasımdan beri AKSA ve ALARK en az %100 bıraktı POLHO ise şuan sadece %13 primli. Bunu niye anlattım? Böyle şeyler herkesin başına gelir, gelmeli de, hayatta herşey yolunda gitmemeli. İnsanoğlu "Şu Daldaki kuş niye benim değil" diye üzülmeyi, dert etmeyi bıraktığında asıl içsel huzurunu yakalar.. Böyle şeylerin hesabını yaparsanız hayatı, mutluluğu ve huzuru ıskalarsınız... Ben Trader olupta zengin olan adam daha görmedim, sürekli alıp satmakla uzun vadede kaybetme olasılığınızda artar. (bakmayın siz sosyal medyadaki östat geçinenlere, emin olun hiçbiri Trade ederek parayı bulmadı, başarının o egosunu hissedebilmek için sizlere öyle yansıtmak daha cazip geliyordur) Lakin Yatırım yaparak köşeyi dönen adamlar tanıdım.

Abi bu çok iyiydi

Sayfa 345/614 İlkİlk ... 245295335343344345346347355395445 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •