Sayfa 649/1007 İlkİlk ... 149549599639647648649650651659699749 ... SonSon
Arama sonucu : 8053 madde; 5,185 - 5,192 arası.

Konu: Viop XL

1.  Alıntı Originally Posted by TyphoonTrader Yazıyı Oku
    Mart ayı başından bu yana, dolar bazlı da baksak yurtdışı endeksler bazlı da baksak net yükseliş var. 137 cent'ten 164 cent'e gelmiş bir endeks var. Aşağıda gelişmekte olan ülkeler endeksine göre dolar bazlı XU100 grafiği. 2021 Mart'tan bu yana en iyi durumdayız.

Bence bu bir çok net yerli yatırımcı rallisi. Enflasyon nedeniyle ne yapacağını şaşıran yerli yatırımcı hisselere sarılıyor. Yabancı satışlarını da karşılıyorlar. Bu saadet KKM patlayıncaya kadar devam eder. Bu arada yerli yatırımcının ana oyuncu olduğu bir borsada bir aylık yükselişi yarım seansta vermek ihtimali her zaman mevcut.
    aynen su akarken testiyi doldurmak lazım...

müzik bitince tekrar düşünürüz...

enflasyondan ağzı yanan getiri arayışı peşinde...

270,000 gören endeks aynı gün 220,000 kapamıştı dediğin gibi bunu bir köşeye yazalım...

2. Ben hala orada takılı kaldım yav kardeşim 12 saniye ne ki başlama çizgisinden bitiş çizgisine varmak o kadar. Ayhan başkan da kendi rekorunu geliştirmeye çalışıyor gibi sanki

3.  Alıntı Originally Posted by Cautionary Yazıyı Oku
    sorma yahu...sanki sadece short tan para kazanılıyor, longtan para kazanmak yasak...ama bir kaç kişi var işleri güçleri algı...art niyetli olduklarını düşünüyorum.

bir ara desperado haber ajansı vardı...boyuna felaket tellallığı yapıyordu...kabak gibi bir trend başladı o felaket tellallığı döneminde..şimdi de yok ortalıkta...belki de almıştır o da...görevini ifa etti gitti...düşüş başlayınca gelir belki.

bu başlıkta müthiş bir körlük var...iki yönlü düşünülebilmesi gerekirken böyle...hisseciler bile yükselişe bu kadar körü körüne bağlı değil...burada öyle bir short algısı var yani.
    bende onu anlamıyorum. biri gelir viop yapmayın batarsınız der. diğeri gelir şort yazar çizer sürekli. borsalar yukarı gitmek için istekliler, tabi sert satış geldiği dönemde olacaktır. ama şort dönemleri sert ve kısa oluyor yıllardır. iyi teminat yönetimi ile bu da yönetilebilir diye düşünüyorum. şort diye diye ralliyi kaçırmışlardır çoğu şortcu.
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

4. yarın ve sonrasina yüzde beş on arası bir kar realizasyonuna yonelebilir borsamiz ama ana yön yukarı görüyorum mesela.. atıyorum bakalım ne olacak?

Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5.  Alıntı Originally Posted by Cautionary Yazıyı Oku
    sorma yahu...sanki sadece short tan para kazanılıyor, longtan para kazanmak yasak...ama bir kaç kişi var işleri güçleri algı...art niyetli olduklarını düşünüyorum.

bir ara desperado haber ajansı vardı...boyuna felaket tellallığı yapıyordu...kabak gibi bir trend başladı o felaket tellallığı döneminde..şimdi de yok ortalıkta...belki de almıştır o da...görevini ifa etti gitti...düşüş başlayınca gelir belki.

bu başlıkta müthiş bir körlük var...iki yönlü düşünülebilmesi gerekirken böyle...hisseciler bile yükselişe bu kadar körü körüne bağlı değil...burada öyle bir short algısı var yani.
    desperado sattı savdı güzelim hisselerini en düşük fiyatlardan, sonra 200-günlük ortalamaya geri döner bu" diye bi kurgu yaptı kendi kendine, sonrasında algıda körlük yaşadı- sadece negatif haberleri görür duyar oldu.. öyledir bu işler.. netice itibariyle, kurguyu tutturamadı, yoksa bilinçli algı yapacak yeteneğe sahip değil..

gundi iyi gidiyordu, ama ne yapsa ne etse üstüne gittiler, o da savaş haberi patladığında satmadım tuttum, 20 gün evvel göreceli iyi fiyatları görünce -şimdi sattım dedi.. o günden beri endesk yüzde 15 daha koydu

akçay güzel algı yapıyo ama, başarılı yani

6. Başkara kardeş burada mı

7.  Alıntı Originally Posted by Cautionary Yazıyı Oku
    Bir türlü yükseliş beğendiremedik, millet neyin kafasında anamıyorum..Az mı geliyor yükseliş, kaldıraç kullanmayı mı bilmiyorsunuz..burası vob topiği değil mi?

Yükseliş öngörüyorsan, hatta hangi hisselerle olacağını tahmin edebiliyorsan, endeks long yap, hisse long yap daha fazla kazan.

Mesele yönü bilmektir...1,5 aydır %30 aşan bir endeks yükselişi var...hisse bazında endeks30 da %50 den fazla çıkan hisseler var...dümdüz, kabak gibi bir trend var...daha ne istiyorsunuz, ancak vır vır.
    Hay ağzınıza sağlık, hiç demiyorlar da short dedim her türlü algıyı yaptım ama heba ettim mis gibi trendi.

Sabah da nükleer işlerine girenler vardı.

Despearado ve Akcay battık şöyle kötü borsa dolar karşısında rezil seviyedeyiz diye yazıyorsa alım zamanlarındayız demektir.

SPOT

Sayfa 649/1007 İlkİlk ... 149549599639647648649650651659699749 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •