Baþkan önce TL olarak bir kirsin elbet ötekine de sýra gelir. TL kýrmadan dolar bazlý nasýl kirsin?Redmi Note 9 Pro cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Baþkan önce TL olarak bir kirsin elbet ötekine de sýra gelir. TL kýrmadan dolar bazlý nasýl kirsin?Redmi Note 9 Pro cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bir türlü yükseliþ beðendiremedik, millet neyin kafasýnda anamýyorum..Az mý geliyor yükseliþ, kaldýraç kullanmayý mý bilmiyorsunuz..burasý vob topiði deðil mi?
Yükseliþ öngörüyorsan, hatta hangi hisselerle olacaðýný tahmin edebiliyorsan, endeks long yap, hisse long yap daha fazla kazan.
Mesele yönü bilmektir...1,5 aydýr %30 aþan bir endeks yükseliþi var...hisse bazýnda endeks30 da %50 den fazla çýkan hisseler var...dümdüz, kabak gibi bir trend var...daha ne istiyorsunuz, ancak výr výr.
Önemli dönüm noktalarýný, beðendiðim analizleri Twitter dan da paylaþýyorum...@cautionary53
Burasý tarikat olmuþ. Borsa düþse o kadar rahatlayacak ki bazý kisiler fiþekler atacaklar. Bari Mayýs i beklesinler az biraz sendeleyince rahatlarlar. Çýkacak diyenlere aforoz timleri hazir
Redmi Note 9 Pro cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
1 dolardan aþaðý vermem garaný...
Þimdi bu trend bir noktada sonlanacak...2500 civarlarý ideal dönüþ noktasý olabilir...belki buralardan döner, bilemem..sinyal gelince oradan da short yapýlýp para kazanýlabilir.
Yani bist gitmiyor, ya da enflasyon kadar gitmiyor diye aðlamanýn bir anlamý yok...salt hisse taþýyanlar aðlasa, tamam diyeceðim..bu baþlýktakilerin aðlamasý bana tuhaf geliyor...%40 lýk yükseliþ, sonra %10 luk düþüþ, sonra bir %20 daha yükseliþ...trendler dalgasýz, düzgün-saðlýklý olsun...hisseci bu iþten %50 kazanmýþ olur....vadelideki adam kaldýraç miktarýna göre %100-%200 kazanabilir...artýk onun becerisine kalmýþ.
Önemli dönüm noktalarýný, beðendiðim analizleri Twitter dan da paylaþýyorum...@cautionary53
sorma yahu...sanki sadece short tan para kazanýlýyor, longtan para kazanmak yasak...ama bir kaç kiþi var iþleri güçleri algý...art niyetli olduklarýný düþünüyorum.
bir ara desperado haber ajansý vardý...boyuna felaket tellallýðý yapýyordu...kabak gibi bir trend baþladý o felaket tellallýðý döneminde..þimdi de yok ortalýkta...belki de almýþtýr o da...görevini ifa etti gitti...düþüþ baþlayýnca gelir belki.
bu baþlýkta müthiþ bir körlük var...iki yönlü düþünülebilmesi gerekirken böyle...hisseciler bile yükseliþe bu kadar körü körüne baðlý deðil...burada öyle bir short algýsý var yani.
Mart ayý baþýndan bu yana, dolar bazlý da baksak yurtdýþý endeksler bazlý da baksak net yükseliþ var. 137 cent'ten 164 cent'e gelmiþ bir endeks var. Aþaðýda geliþmekte olan ülkeler endeksine göre dolar bazlý XU100 grafiði. 2021 Mart'tan bu yana en iyi durumdayýz.
Bence bu bir çok net yerli yatýrýmcý rallisi. Enflasyon nedeniyle ne yapacaðýný þaþýran yerli yatýrýmcý hisselere sarýlýyor. Yabancý satýþlarýný da karþýlýyorlar. Bu saadet KKM patlayýncaya kadar devam eder. Bu arada yerli yatýrýmcýnýn ana oyuncu olduðu bir borsada bir aylýk yükseliþi yarým seansta vermek ihtimali her zaman mevcut.
Amatör bir yatýrýmcýyým, yatýrým tavisyesi deðildir. Kendi analizlerimi sizinle paylaþýyorum, siz de sorgulamadan kabul etmeyin lütfen.
iþfin banko hisseydi bana göre
![]()
Yer Ýmleri