Sayfa 65/377 İlkİlk ... 1555636465666775115165 ... SonSon
Arama sonucu : 3015 madde; 513 - 520 arası.

Konu: SAYAS - SAY Yenilenebilir Enerji Ekipmanları San. ve Tic. A.Ş.

1. SAYAS'da en iyi çalışan teknik formasyon herhalde "saman alevi formasyonudur" hızlıca 1.77'ye kadar git sonra 10 dakika içinde çıktığın yere geri gel.

2. Çok kötü mal çaktı adamlar

3.  Alıntı Originally Posted by Hunter_sipek Yazıyı Oku
    Çok kötü mal çaktı adamlar
    Kağıt sanki 50 kuruşlardan mı buraya geldi ki mal çaktılar. Bence hala kendi aralarında çalıp oynuyorlar. Sabahtan beri 1.71-1.72'den almayan küçük yatırımcı 1.76-1.77 olunca almak için sıraya mı girdi.

5. https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/614310

Önümüzdeki hafta için olumlu olacak gelişme. İki yıl önce 3 milyon avroya alınmıştı ve o gün kur 2.80 seviyelerinde idi. Bugün aldığı fiyata bile satsa kurdaki yükselişten dolayı bile 3 milyon lira civarında kar yazabilir bu satıştan. Bekleyip görelim. Asla yatırım tavsiyesi değildir.

6.  Alıntı Originally Posted by duayen_borsacı Yazıyı Oku
    https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/614310

Önümüzdeki hafta için olumlu olacak gelişme. İki yıl önce 3 milyon avroya alınmıştı ve o gün kur 2.80 seviyelerinde idi. Bugün aldığı fiyata bile satsa kurdaki yükselişten dolayı bile 3 milyon lira civarında kar yazabilir bu satıştan. Bekleyip görelim. Asla yatırım tavsiyesi değildir.
    Evet çok güzel haber, hisse değerini arttıracağını düşünüyorum. ytd.

7.  Alıntı Originally Posted by duayen_borsacı Yazıyı Oku
    https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/614310

Piyasanın beklediği haber diye yorumluyorum. Sadece önümüzdeki hafta değil, haftaları etkileyecek çok önemli bir gelişme bence. Öncelikle Şirket, bağlılarında tamamen söz sahibi olacak. İhalelerini belki de daha önce belirtilen ülkelerde satın almayı düşündüğü bürolar aracılığıyla gerçekleştirecek. İhtilaflı olduğu ve geçen sene bilançoda çok büyük zarar yazmasına neden olan şirketle yollarını ayırarak içsel sorunlarını büyük ölçüde halletmiş olacak, Sn. duayen_borsacının belirttiği gibi büyük olasılıkla kasasına iyi birpara girişi gerçekleşecek. Üstelik Almaya'daki bir şirketin satışla ilgilendiği haberi de var. Daha ne olsun. Yeni yönetim -Enver GÜLDOĞAN- güzel işlere imza atıyor, umarım devamı gelir. herkese bol kazançlar.

8.  Alıntı Originally Posted by paracelsus Yazıyı Oku
    Piyasanın beklediği haber diye yorumluyorum. Sadece önümüzdeki hafta değil, haftaları etkileyecek çok önemli bir gelişme bence. Öncelikle Şirket, bağlılarında tamamen söz sahibi olacak. İhalelerini belki de daha önce belirtilen ülkelerde satın almayı düşündüğü bürolar aracılığıyla gerçekleştirecek. İhtilaflı olduğu ve geçen sene bilançoda çok büyük zarar yazmasına neden olan şirketle yollarını ayırarak içsel sorunlarını büyük ölçüde halletmiş olacak, Sn. duayen_borsacının belirttiği gibi büyük olasılıkla kasasına iyi birpara girişi gerçekleşecek. Üstelik Almaya'daki bir şirketin satışla ilgilendiği haberi de var. Daha ne olsun. Yeni yönetim -Enver GÜLDOĞAN- güzel işlere imza atıyor, umarım devamı gelir. herkese bol kazançlar.
    Bugün 1.77'yi görmüş kağıdı 1.71'e basanları pazartesi görmek isterim Asla yatırım tavsiyesi değildir.

Sayfa 65/377 İlkİlk ... 1555636465666775115165 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •