Yatırım ilişkilerine sorduğum sorular:
1)’’ Thermo Fisher Scientific tarafından yeniden doldurulabilir lityum iyon pillere yönelik hassas ölçüm cihazlarının metal kısımlarının imalatı için onaylı tedarikçi olarak kabul edilmiş bulunmaktayız.’’ Bu tür bir ürünü üretmek için yeni makina alımı gerekmeden üretmek mümkün müdür?
2) Deneme siparişi için verilen teklif kaç ürün için verilmiştir? Kar marjı beklentisi nedir?
3) Böyle bir ürün üretmek ve tedarikçi listesine girmek ne kadar süre almıştır?
4) Deneme siparişleri beğenilirse yılda ne kadarlık bir sipariş alabiliriz?
Gelen Cevaplar: Sayın Yatırımcımız,
Sorularınızın yanıtları aşağıda yer almaktadır.
1. Bahse konu üretimler mevcut makine parkımız aracılığıyla yapılmaktadır.
2. Bahse konu ürünlerin tek ve çift çeperli farklı modelleri bulunmakta olduğundan tam bir sayı verilmesi mümkün değildir. Şirket ortalamasının üzerinden kar marjı beklenmektedir.
3. Başka ürünler açısından emsal teşkil etmeyecek olmakla beraber ilk ticari temaslardan itibaren 18 aylık bir süre aldığı belirtilebilir.
4. İlgili pazar büyüme halinde olduğundan net bir rakam verilmesi mümkün olmamakla beraber toplam ciromuz içerisinde payının yüzde beş mertebesinde gerçekleşmesi hedeflenmektedir.
Saygılarımızla,
Yatırım Tavsiyesi Değildir..
Yer İmleri