Sayfa 679/1007 İlkİlk ... 179579629669677678679680681689729779 ... SonSon
Arama sonucu : 8053 madde; 5,425 - 5,432 arası.

Konu: Viop XL

1. Evlerde beyaz eşya demirbaşa sayılması iyi olur. Böylece taşınmak kolaylaşır, evler kira rekabetine girer.

Genelde termosifon veya kombi sökülmüyor evin demirbaşı oluyor. Buzdolabı, çamaşır makinası, bulaşık makinası, ocak, fırın ile tavan lambaları, vestiyer ve banyo dolapları evin demirbaşıdır denilebilir.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

2. Ates olmayan yerden duman çıkmaz derler ,deniz bitti sanırım..
    yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643

gül gibi amirale bi şey mi çarptı
    bir halt olacağı yok.

4. Ben şunu anlamıyorum bizim ev satarak gelecek yeni vatandaşa ihtiyacımız var mı? ülkedeki gençler zaten şu fiyatlarla hiçbir zaman ev ve araba alamayacak duruma geldiler. Yani bu ev satışlarını yabancıya yapmak ve yeni vatandaş getirmek ne kadar anlamlı.
    İş hayatına başlamış her gencin hayali bir ev ve araba alabilmekti. Artık o hayali de bitirdiler.
    Resmen yabancıların evleri aldığı, ucuza tatil yaptığı, restoranda orda burda para harcadığı bir sömürge ülkesine dönüşüyoruz. Bizim gençlerimizde de ancak onlara hizmet ederler ne kadar üzücü
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

5.  Alıntı Originally Posted by işçi74 Yazıyı Oku
    Ates olmayan yerden duman çıkmaz derler ,deniz bitti sanırım..
    Bir bakan röportajda ekonomik program ile ilgili olarak gazeteciye sen en kötü ihtimal ile maaşını kaybedersin, ben tüm varlığımı kaybederim demiş.

Bence kur ara ara ataklar ile yatay götürülmeye çalışıyor.

Ama program bence iflas etti, ithalat pahalılaşınca tüccar eski zararını kapatmak için yüksek zamlar yaptı. Kıtlık tehlikesi, pandemi, lojistik sorunları, düşük merkez bankaları faizleri vs ile dünyada gıda ve hammadde fiatları arttı, iklim konuları son dönemde yoğunlaşınca dünyada enerji alanında veya karbon üreten alanlarda yatırımlar azaldı. Yani bu sefer konjoktör yardım etmedi.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

Alıntı Originally Posted by pit Yazıyı Oku
    Ben şunu anlamıyorum bizim ev satarak gelecek yeni vatandaşa ihtiyacımız var mı? ülkedeki gençler zaten şu fiyatlarla hiçbir zaman ev ve araba alamayacak duruma geldiler. Yani bu ev satışlarını yabancıya yapmak ve yeni vatandaş getirmek ne kadar anlamlı.
    İş hayatına başlamış her gencin hayali bir ev ve araba alabilmekti. Artık o hayali de bitirdiler.
    Resmen yabancıların evleri aldığı, ucuza tatil yaptığı, restoranda orda burda para harcadığı bir sömürge ülkesine dönüşüyoruz. Bizim gençlerimizde de ancak onlara hizmet ederler ne kadar üzücü
    bende düşünüyorum acaba bendemi sorun var diye , ülkede herkes nasıl bu kadar rahat ve huzurlu , maddi gücümüz ,sağlık , ailemizin güvenliği , eğitim gibi hir bir şeyimiz kalmadı.
    burada büyük yanlışlık var , yanlışa yanlış demediğimiz sürecede daha kötüye gidiyoruz.
    herkes diyor çok karamsarsın, yaw arkadaş benmi farklı bir ülkede yaşıyorum.
    bu ülkede herkesin akıl sağlığı ölçülmesi gerekiyor bu kadar akılsız olamaz yaa.

7.  Alıntı Originally Posted by pit Yazıyı Oku
    Ben şunu anlamıyorum bizim ev satarak gelecek yeni vatandaşa ihtiyacımız var mı? ülkedeki gençler zaten şu fiyatlarla hiçbir zaman ev ve araba alamayacak duruma geldiler. Yani bu ev satışlarını yabancıya yapmak ve yeni vatandaş getirmek ne kadar anlamlı.
    kanada 2 yıllığına engelledi bu olayı.
    fiyatları kaldırdığı için.
    https://www.bbc.com/news/business-61027374

Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    Ev fiyatlarına etki eder.Vatandaşlığa geçen az olunca kanımca az da olsa fiyatta düşme olur.(reel anlamada)

GM danışmanları (tv de )hiç memnun olmamışlar.
    tam tersine 5 para etmez evler yabancıya 250.000 lik sınır nedeniyle 3 katına 5 katına satıldı. ben 2 sene evvel 260.000 e sattığım evi benden alan 1 ay sonra afgalı birine 420.000 e satmıştı.
    şimdi limit 400.000 ise bu defa fiyatlarda o ölçüde artacaktır.
    bir halt olacağı yok.

Sayfa 679/1007 İlkİlk ... 179579629669677678679680681689729779 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •