Hazine bakanı nebati: Döviz kurları kontrol altında
Hazine bakanı nebati: Döviz kurları kontrol altında
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
https://www.sozcu.com.tr/2022/ekonom...tepki-7076455/
TÜİK’ten izinsiz istatistiklere hapis cezası hazırlığına büyük tepki
TÜİK'ten izinsiz istatistiklere hapis cezası öngören yasa taslağı bağımsız araştırma gruplarının büyük tepkisine yol açtı. ENAG Kurucusu Prof. Dr. Veysel Ulusoy, BETAM Direktörü Prof. Dr. Seyfettin Gürsel ve DİSK-AR'dan Doç. Dr. Aziz Çelik sozcu.com.tr'ye konuştu.
DÖVÜNMEYİN.NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
yeşil çayı tüketirken kırmızı kurallara uyuyorsunuzdur herhalde. siyah çay gibi fermente olmadığı için ...
kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche
Mistral ya da mistral rüzgârları,
Fransa'nın Provence bölgesinde kuzeybatıdan Rhône ve Durance vadileri'ni izleyerek Akdeniz kıyılarına doğru kışın ve ilkbaharda esen soğuk ve kuru rüzgârlardır. Soğuk yerel rüzgârlar grubuna dâhil edilirler. Alize rüzgârlarının tersi özellik gösterirler. Vikipedi
DÖVÜNMEYİN.NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Hazine ve Maliye Bakanı Nebati:
-Türk Lirası'na güvenin, bu ülke TL'ye güveni yakalayan bir sürece girdi.
-Dövizle işlem yapmaktan vazgeçin, ülkemize güvenin, paramıza güvenin.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Yer İmleri