Sayfa 441/691 İlkİlk ... 341391431439440441442443451491541 ... SonSon
Arama sonucu : 5528 madde; 3,521 - 3,528 arası.

Konu: KLGYO - Kiler GYO A.Ş.

1. Enflasyon o derece şiddetli ve parayı koruyabileceğin enstrüman sayısı o kadar kısıtlı ki gideri olan tüm hisse senetleri yükselmeye devam edecektir. KLGYO nun da gideri var, yeteri kadar toplandı ve yatırımcı yeterinden fazla bezdirildi. MB faiz artırmaz ancak velev ki artırırsa borsaya bir alternatif doğmaya başlar, endeks olumsuz etkilenir. Yabancılara vatandaşlık için gayrimenkul satışında alt limitin 400 bin USD a çıkartılması dahi GYO hisselerine etki yapmadı. Sanırım yeni bir süper yukarı trendin eteklerindeyiz. YTD.
    Yorumlarım sadece kendim için nottur. Asla yatırım tavsiyesi olarak almayın.

Alıntı Originally Posted by tahminci Yazıyı Oku
    Enflasyon o derece şiddetli ve parayı koruyabileceğin enstrüman sayısı o kadar kısıtlı ki gideri olan tüm hisse senetleri yükselmeye devam edecektir. KLGYO nun da gideri var, yeteri kadar toplandı ve yatırımcı yeterinden fazla bezdirildi. MB faiz artırmaz ancak velev ki artırırsa borsaya bir alternatif doğmaya başlar, endeks olumsuz etkilenir. Yabancılara vatandaşlık için gayrimenkul satışında alt limitin 400 bin USD a çıkartılması dahi GYO hisselerine etki yapmadı. Sanırım yeni bir süper yukarı trendin eteklerindeyiz. YTD.
    Bugün iyiydi gyo lar sanki

3. GYO ların stokları enflasyondan olumlu etkileniyor ancak yıl sonuna doğru yeni inşaat maliyetleri mutlaka bir baskı oluşturacak, ben şahsen Ekim den sonrasını çok iyi görmüyorum, 9 aylık ve 12 aylık bilançolar da iyi gelebilir ancak hepsi hörgüçten gelen karlar, stoklar bitince ne olacak önemli olan o! Kira geliri olanlar daha avantajlı olacak. YTD

4. Tahta dengede.. alıcı satıcı eşit.. kar realizasyonlarını karşılayacaklar mı yoksa bizzat onlar mı realizasyon yapacak izlemek lazım.. 1.22 den döndü..YTD

5. Ortalamalar biraz aşağıda kaldı. Oraya doğru bir iğne atar mı ayı tuzağı gibisine, göreceğiz. Yükselişe trade bugünlerde sıkıntılı, dikkatli olmak lazım, şaka maka 83 kuruştan bu yana realizasyonsuz geldik.

#KLGYO #matriks http://share.matriksdata.com/share.a...04151836429049

...

Bunlar dünkü işlemler, bugünkünü nazar değmesin diye asmadım. 100K lotum baki, maliyetim sıfırlanmak üzere, duruyor...Benden para çarpacak adam anasının karnından doğmadı.

https://www.hizliresim.com/smrqi51

İyi hafta sonları.
    Gerçek, siz ona inanmaktan vazgeçtiğinizde ortadan kaybolmayan şeydir...

6. Farkındaysanız o malum ekip birden kayboldu. Hepsi A1 Capital'in adamlarıydı ve o dönem bazı arkadaşlarım suçsuz yere bana ve sayın hayek'e hakaret ettiler. Günün sonunda ben buradayım ama 37 kuruşçular, Şaholar vs hepsi kayıp. Olsun, varsa hakkım helal olsun...
    Gerçek, siz ona inanmaktan vazgeçtiğinizde ortadan kaybolmayan şeydir...

Alıntı Originally Posted by Hissedarxd Yazıyı Oku
    Ortalamalar biraz aşağıda kaldı. Oraya doğru bir iğne atar mı ayı tuzağı gibisine, göreceğiz. Yükselişe trade bugünlerde sıkıntılı, dikkatli olmak lazım, şaka maka 83 kuruştan bu yana realizasyonsuz geldik.

#KLGYO #matriks http://share.matriksdata.com/share.a...04151836429049

...

Bunlar dünkü işlemler, bugünkünü nazar değmesin diye asmadım. 100K lotum baki, maliyetim sıfırlanmak üzere, duruyor...Benden para çarpacak adam anasının karnından doğmadı.

https://www.hizliresim.com/smrqi51

İyi hafta sonları.
    1.15 den 0.83 e altı yedi borsa gününde düştük,orda da düzeltme olmamıştı sn hissedar ,gözüne far tutulmuş tavşan gibi kalakaldık.Bu artışın ivmesi bana kalırsa çok yavaş.Bilanço çok yaklaştı ben daha sert hareketler bekliyorum.

8. Borsada her zaman temkinli olmakta fayda var. Üç haftadır artan bir borsada herkes kazanır önemli olan kazancı koruyabilmek. Eğer çevrende ben böyle kazandım, kaybetmem vs türü sözler duyuyorsanız düzeltme vakti yaklaşmış olabilir. Bu sözüm sadece KLGYO için değil geneldir.. Ancak enflasyon devam ettikçe ana trend yukarı doğrudur.. YTD

Sayfa 441/691 İlkİlk ... 341391431439440441442443451491541 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •