Sayfa 28/67 İlkİlk ... 18262728293038 ... SonSon
Arama sonucu : 535 madde; 217 - 224 arası.

Konu: MERCN - Mercan Kimya Sanayi ve Ticaret A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by gameover46 Yazıyı Oku
    Geçen sene çeyrekte dolar 8.3 idi sanırım. Bu sene 14.7. Biz bence tıp diyelim 😂 süpriz bilançoya zaten hazırız . Kesinlikle ytd
    Hala nazlaniyor...once bir arz fiyatina gel 1.07 dolar sonra ustune bir yuzde eli yap bu enflasyon ortaminda millet enayimi bu fiyatlardan sana mal versin....

2.  Alıntı Originally Posted by Yavuzsarac Yazıyı Oku
    Hala nazlaniyor...once bir arz fiyatina gel 1.07 dolar sonra ustune bir yuzde eli yap bu enflasyon ortaminda millet enayimi bu fiyatlardan sana mal versin....
    Yapacak bişi yok malesef. Tahtacı ne isterse onu yapıyor. Belki beklediği yüksek oranda mal vardır. Bu saatten sonra kendi adıma ben bu fiyatlardan veremem kusura bakmasın. Sabırla beklemeye devam. Kesinlikle ytd

3.  Alıntı Originally Posted by gameover46 Yazıyı Oku
    Geçen sene çeyrekte dolar 8.3 idi sanırım. Bu sene 14.7. Biz bence tıp diyelim 😂 süpriz bilançoya zaten hazırız . Kesinlikle ytd
    İlk çeyrek bilanço sonrası MERCN bir alka, konka durumu oluşabilecek hisselerden

ihracatın %50 olacağını düşünüyorum.

Yatırım Tavsiyesi Değildir.

4.  Alıntı Originally Posted by ayyıldıx Yazıyı Oku
    İlk çeyrek bilanço sonrası MERCN bir alka, konka durumu oluşabilecek hisselerden

ihracatın %50 olacağını düşünüyorum.

Yatırım Tavsiyesi Değildir.
    Beklentimiz ALKA🙏

5. Beklentimiz mercn

6.  Alıntı Originally Posted by Sabır taşı Yazıyı Oku
    Beklentimiz mercn
    En az değer olarak ALKA 😂

7. Kartn daha iyi olmaz mı🤔

8. Hala ufak tefek dokulen ler var, bizim tahtacida cok sabirli onlara sattirmadan gitmiyor, ama iyice sikisti, gidisi hizli olacak bence...bekleyelim tahtacimizi dokulenlerin mallarini toplasin,QUOTE=Formentera;5887134]Kartn daha iyi olmaz mı��[/QUOTE]

Sayfa 28/67 İlkİlk ... 18262728293038 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •