Sayfa 769/993 İlkİlk ... 269669719759767768769770771779819869 ... SonSon
Arama sonucu : 7944 madde; 6,145 - 6,152 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XVI (16)

1. Günlerdir kafamı kurcalıyor bunlar düşük faiz diye diye piyasada faizleri şu an ki kur/faiz oranına göre belki de tarihte en düşük seviyeye getirdiler. Almayı düşündüğüm bir araba var. Şimdi ben bunu 800k kredi ile alsam 3 yılda 1.15 oluyor. Ama sattığım mamülün fiyatı her sene katlanarak gidiyor/gidecek. Şimdi ödeyeceğim 30 bin kredi seneye şimdikinin yarısı olacak. Son 2 senede muhtemelen bedavadan hallice gelecek. Sizce alınır mı?

Duhul
    Oct 2021
    İkamet
    St.Tropez . Miami . Panama . Los Angeles . Sütlüce daimi terk 84
    Gönderi
    3,668
     Alıntı Originally Posted by Sugosu82 Yazıyı Oku
    Günlerdir kafamı kurcalıyor bunlar düşük faiz diye diye piyasada faizleri şu an ki kur/faiz oranına göre belki de tarihte en düşük seviyeye getirdiler. Almayı düşündüğüm bir araba var. Şimdi ben bunu 800k kredi ile alsam 3 yılda 1.15 oluyor. Ama sattığım mamülün fiyatı her sene katlanarak gidiyor/gidecek. Şimdi ödeyeceğim 30 bin kredi seneye şimdikinin yarısı olacak. Son 2 senede muhtemelen bedavadan hallice gelecek. Sizce alınır mı?
    torku beygür gücü nedir ? kaç cc ? ne renk ? caprio mu heçbek mi , bunları belirtmeden nasıl yanıt verelim
    kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche

3.  Alıntı Originally Posted by Lucky Player Yazıyı Oku
    torku beygür gücü nedir ? kaç cc ? ne renk ? caprio mu heçbek mi , bunları belirtmeden nasıl yanıt verelim
    Bu nasıl güzel bir espridir. Yüzyılın esprisi. Öyle böyle değil. Nasıl güldüm. Tarihe geçecek bir espri olmuş.tebrik ederim.

Alıntı Originally Posted by Sugosu82 Yazıyı Oku
    Günlerdir kafamı kurcalıyor bunlar düşük faiz diye diye piyasada faizleri şu an ki kur/faiz oranına göre belki de tarihte en düşük seviyeye getirdiler. Almayı düşündüğüm bir araba var. Şimdi ben bunu 800k kredi ile alsam 3 yılda 1.15 oluyor. Ama sattığım mamülün fiyatı her sene katlanarak gidiyor/gidecek. Şimdi ödeyeceğim 30 bin kredi seneye şimdikinin yarısı olacak. Son 2 senede muhtemelen bedavadan hallice gelecek. Sizce alınır mı?
    ustam bende kredi çekmeye çalışıyom hisse alacam arabaya param yetse alırım da ancak kapısına yeter

5.  Alıntı Originally Posted by Sugosu82 Yazıyı Oku
    Bu nasıl güzel bir espridir. Yüzyılın esprisi. Öyle böyle değil. Nasıl güldüm. Tarihe geçecek bir espri olmuş.tebrik ederim.
    hamza abi jant çapını bi şıpıdak var mı yok mu onu sormayı unutmuş onu da ben hatırlatayım

şıpıdak önemli

6.  Alıntı Originally Posted by Lucky Player Yazıyı Oku
    Abi 1994 doğan slx galiba.. sedan muhtemelen modifiye görmedi ise

7.  Alıntı Originally Posted by MKELES Yazıyı Oku
    Abi 1994 doğan slx galiba.. sedan muhtemelen modifiye görmedi ise
    800 bin krediyle toaso ya ortak olur adam ne doğanı

Alıntı Originally Posted by Batman Yazıyı Oku
    800 bin krediyle toaso ya ortak olur adam ne doğanı
    800 bin nasıl veriyolar bana 10 bin verdiler amk

Sayfa 769/993 İlkİlk ... 269669719759767768769770771779819869 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız