Uzun lafın kısası, ölüyü diriyi…Sıra şimdi küçük yatırımcıya gelmiş yüzde 500’le😀😀😀
Uzun lafın kısası, ölüyü diriyi…Sıra şimdi küçük yatırımcıya gelmiş yüzde 500’le😀😀😀
Bu tip şirketlere yatırım yapmak için defter değerinin 1 kuruş üzerinde olmaması esas, o bile riskli de böyle yönetim böyle tahtacıyla. Defter değerinden tasfiye olabilirse zarar etmemek için. Bugün için 8,31 yani binde bir oranla portföyle bulundurmak için😀😀😀 Yani bugün yüzde 60 kadar primli bu fiyatla… 8 liraya geldiğinde düşünürüz hisse fiyatı, o zaman bakarız. Sağlıcakla kalın…
8e yolculuk başlamış gibi😀😀şimdi gördüm önce 12 sonra 10 sonra da sihirli 8😀😀🙊🙊🙊
Burada boş algı yaratmaya çalışmayın. Buyrun size haberin sonrasını paylaşayım:
"09.05.2017 tarihli SPK idari para cezasına istinaden tarafımızdan açılmış olan itiraz davası lehimize sonuçlanmış olup; yatırılan ceza bedeli tarafımıza iade edilmiştir.
Yatırımcılarımızın ve şirketle ilişkili olan tarafların bilgisine sunarız."
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/765871
Bunu yazmanızın 2 sebebi olabilir. Ya bilmiyor, yeterince araştırmıyorsunuz; yada burada yaratmaya çalıştığınız bir olumsuz algı söz konusu. Birincisi ise, kendinizden bu kadar emin olmayın, araştırmaya, okumaya devam edin. Yok eğer ikincisiyse, diğer arkadaşlar bu iftiranın yalanlandığını ve itiraz davasının şirket lehine sonuçlandığını paylaştığım KAP bildirimde rahatlıkla görebilirler.
Yanılıyorsun, bu 2017de aldığı ceza, Benim yazdığım 2015 yılında aldıkları. O kadar vahim ki demek ki her yıl veya iki yılda bir aynı senaryo, 2021i de unutmayalımNiye algı yaratmaya uğraşayım, zaten ortada halleri. 3 ayda açılacak olan yeni fabrika 3 yılı geçmiş, çivi çakılmamış, ortakların şirkete olan borcunu yüzde beşyüz sermaye artırımı için gösterme, sonra yemeyince SPK geri basma vs vs. Bana ihtiyaç yok olumsuz algı için ne yazık ki. Ne şirketin ne de çapulcunun zaten firma algısıyla ilgilenmedikleri, yatırımcısını sağmaya uğraştığı ortada, ilk günden beri fiyat hareketlerine bakarsan ortada bu çok açık şekilde.
Ortakların şirkete verdikleri borcu olarak düzeltiyorum…
tuclk alın paketleyin satmayın .Yeni bir Egeen olabilir.13.60 fiyat![]()
Yer İmleri